Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Skrin Besar Paparan 12.4 Inci Samsung Galaxy Tab S7 FE

Apabila bercakap mengenai hiburan, lebih besar, lebih baik! Alami kehidupan di skrin besar dengan paparan 12.4 inci, Samsung Galaxy Tab S7 FE dan nikmati pemandangan serta bunyi yang mengasyikkan. Manjakan mata anda dengan warna-warna terang dan perincian yang bersinar, sambil melayan telinga anda dengan audio yang luar biasa oleh AKG, dengan dwi pembesar suara dan Dolby Atmos yang membawa anda terus ke tengah-tengah semua aksi.

Melihat dan mendengar adalah percaya, begitu juga perasaan. Rasai kuasa permainan dan penstriman yang lancar dan pantas pada Galaxy Tab S7 Fan Edition, yang disertakan dengan cipset Snapdragon 778G berprestasi tinggi. Dilengkapi dengan bateri yang besar untuk menjalani hari tersibuk anda, biarkan berjam-jam dan jam maraton filem, menyemak imbas atau kerja berlalu sebelum perlu mengecas semula.

Baca : Harga Galaxy Tab A7 Lite

Samsung Galaxy Tab S7 FE

 


Skrin Besar Paparan 12.4 Inci Samsung Galaxy Tab S7 FE

Skrin Besar Paparan 12.4 Inci Samsung Galaxy Tab S7 FE
 

Peranti Tablet juga boleh menjadi fungsi skrin kedua anda, yang menyediakan paparan halaman penuh dalam mod potret atau landskap! Kaki menonton filem? Boleh cuba buat maraton filem dan permainan pada tablet pastinya lebih baik daripada telefon atau PC anda dengan skrin yang lebih besar, lebih baik dan kualiti bunyi yang lebih holistik.

Berminat? Anda boleh membeli di mana-mana kedai yang mengambil bahagian ini, termasuk Kedai Pengalaman Samsung, Peruncit Sah Samsung, Kedai Dalam Talian Samsung, serta Kedai Utama Samsung di Shopee dan Lazada.
 

Skrin Besar Paparan 12.4 Inci Samsung Galaxy Tab S7 FE

Skrin Besar Paparan 12.4 Inci Samsung Galaxy Tab S7 FE
 

Untuk maklumat lanjut tentang rebat Raya sehingga RM800 apabila membeli Galaxy Tab model ini, mengikut terma dan syarat.

Sebagai alternatif, anda boleh membaca semua tentangnya di Samsung Newsroom Malaysia: https://news.samsung.com/my/bring-home-the-galaxy-tab-s7fe-with-raya-rebates

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.