Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Smartphone Baru Microsoft Lumia 650 Harga RM899

Rakyat Malaysia kini boleh mendapatkan peranti smartphone terbaru dalam senarai Lumia dikenali sebagai Microsoft Lumia 650. Akan mula dijual di Malaysia bermula dengan harga runcit yang disyorkan RRP hanya RM899. Ya memang betul, Smartphone Baru Microsoft Lumia 650 Harga RM899 sahaja.

Lumia 650 dibina untuk pengguna perniagaan dan peminat Windows sama, Lumia 650 boleh didapati untuk pra pesanan bermula hari ini hingga 7 April secara eksklusif melalui Microsoft Online Store di Lazada, manakala ia boleh didapati dalam Microsoft Dibenarkan Kedai Reseller dan Microsoft Bergerak Reseller di seluruh negara dari 8 April dan seterusnya.

Baca : Cerita Tentang Smartphone Baru Di Blog Travel MrJocko

Smartphone Baru Microsoft Lumia 650 Harga RM899

Harga Lumia 650

 

Pelanggan juga akan menerima ganjaran menarik apabila mereka membeli Microsoft Lumia 650 dalam tempoh promosi ini:

Pra pesanan
1-7 April : 150 pelanggan pertama akan menerima 13,899 mata BIG AirAsia, yang boleh ditebus untuk tiket pergi balik percuma ke destinasi impian mereka sama ada Phuket atau Krabi bersama-sama dengan rebat baucar RM25 Lazada.

Mula dijual
8-15 April: Sebagai tawaran harga pengenalan, pelanggan boleh juga menikmati 13,000 mata BIG AirAsia, yang boleh ditebus untuk tiket pergi balik percuma ke destinasi percutian mereka pilih.

Lumia 650 membawa kuasa Windows 10 ke poket anda dengan rekaan smartphone yang indah serta dilengkapi dengan perlindungan terhadap ancaman keselamatan moden.

“Seperti yang kita guna dalam strategi mudah alih kami dengan memberi tumpuan kepada telefon, Lumia 650 adalah satu lagi langkah ke arah membawa Windows 10 kepada lebih daripada satu bilion peranti.” Kata Michal Golebiewski, Ketua Pemasaran dan Pegawai Operasi, Microsoft Malaysia.

“Kami amat berbangga dengan Lumia 650 dan percaya dengan cepat akan dilihat sebagai peranti yang menyediakan keseimbangan sempurna di antara kerja dan keperluan peribadi. Dengan ciri-ciri keselamatan terbina dalam yang teguh, dipasangkan dengan produktiviti perniagaan sehari-hari maksimum dan biasa Windows 10 pengalaman, kami mereka bentuk Lumia 650 untuk menghasilkan yang terbaik dalam produktiviti dan keselamatan Microsoft kepada pelanggan kami, semua dibungkus dalam indah, pakej yang tipis. “

PROMOSI LUMIA 650
PROMOSI LUMIA 650

Microsoft_Lumia_650_2

Sophisticated Dengan Rekaan Lumia
Dengan rekaan yang digilap umpama berlian dan anodized bingkai aluminium setebal hanya 6.9mm, Lumia 650 adalah telefon nipis dalam jenama Microsoft. Kualiti paparan OLED 5 inci yang menyediakan pengalaman menonton yang jelas dan terang, walaupun dalam cahaya matahari langsung. Lumia 650 juga mempunyai bateri yang boleh ditanggalkan dan storan yang boleh diperkembangkan sehingga 200GB untuk fleksibiliti anda di mana sahaja.

Lumia 650 mempunyai kualiti kamera 5MP sudut lebar, kamera hadapan menghadap dan algoritma pengimejan utama Microsoft yang menyediakan gambar dan video keupayaan yang luar biasa. Dengan memanfaatkan optik bertaraf dunia, RMK8 belakang menghadap kamera maju termasuk pilihan untuk menangkap kaya dan imej hidup yang membolehkan pengguna untuk sentiasa menangkap memori kerana ia berlaku.

Membina janji untuk membawa Windows 10 kepada lebih ramai orang, Lumia 650 adalah sesuai untuk penggunaan perniagaan terima kasih kepada keselamatan Windows 10 Mobile. Ia berjalan Microsoft Office terkini aplikasi keluar dari kotak, yang membolehkan pengguna untuk membuat dan mengedit dokumen on-the-go dan menyelarasnya ke awan melalui OneDrive.

Lumia 650 sesuai dengan sempurna ke dalam perusahaan dengan sokongan terbina dalam untuk aplikasi perniagaan Microsoft, pihak ketiga yang baru Universal Windows Aplikasi seperti Uber, dan satu persediaan klik peralatan sehari-hari biasa seperti Office 365. Ia juga membolehkan IT untuk menguji Windows terkini 10 kemas kini mudah alih terhadap garis kritikal sistem perniagaan dan aplikasi, sebelum ia diedarkan kepada pengguna melalui pengurusan peranti mudah alih (MDM) berakhir.

Lumia 650, bermula pada harga runcit yang disyorkan RRP dijual dengan harga RM899 boleh didapati untuk pra pesanan bermula 1 April pada Microsoft Online Store di Lazada, dan akan di kedai-kedai terpilih Microsoft Authorized Reseller, Kedai Reseller Microsoft  Bergerak dan peruncit di seluruh negara bermula 8 April 2016.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.