Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Smartphone NEFFOS C5 MAX Senarai Keluarga Baru Neffos

TP-LINK, pembekal global terbesar produk rangkaian Wi-Fi hari ini mengumumkan tambahan terbaru kepada siri keluarga Neffos. Model terbaik ini dikenali sebagai smartphone NEFFOS C5 MAX. Sebelum ini MrJocko sudah review smartphone Neffos C5.

Model terkini ini direka untuk mereka yang mementingkan gaya hidup, Neffos C5 Max mempunyai reka bentuk yang inovatif, paparan skrin lebih lebar dan lebih jelas dan terbaik dari model C5L dan C5.

Smartphone NEFFOS C5 MAX

smartphone NEFFOS C5 MAX

“TP-LINK memasuki pasaran telefon pintar pada bulan Mac tahun ini dengan pelancaran Neffos C5 dan C5L. Model-model ini telah diterima baik oleh pengguna sejak kemunculan sulung di Malaysia dan kami melihat peluang untuk mengembangkan lagi siri Neffos C5 dengan Neffos C5 Max, untuk memenuhi keperluan yang sentiasa berubah pengguna dan gaya hidup yang berbeza-beza,” kata Hugo Cai , Pengurus Negara, TP-LINK Distribution Sdn. Bhd.

Pelancaran smartphone Neffos C5 Max menandakan penggerak kepada peranti smartphone yang lebih baik dari TP-LINK. Model ini telah dinaik taraf kualiti Megapixel kamera dan pemproses yang lebih laju. Neffos C5 Max akan memberikan pengguna dengan pengalaman terbaik yang dipertingkatkan dengan ciri-ciri yang baru yang lebih baik.

smartphone NEFFOS C5 MAX NEFFOS-C5-MAX-TP-LINK-09smartphone NEFFOS C5 MAX smartphone NEFFOS C5 MAX

NEFFOS C5 MAX

“Kami terkejut dengan ciri-ciri anggun Neffos C5 Max, dengan setiap lengkung direka sebagai lanjutan daripada gaya hidup pintar pengguna kami. Didorong oleh semangat yang sama, iaitu untuk menenun kesederhanaan dan kemudahan ke dalam kehidupan seseorang, kita berterusan membuat pembaharuan untuk menawarkan ciri-ciri yang dipertingkatkan, sama ada di web atau mudah alih untuk membantu pengguna mencari apa yang mereka suka di hujung jari mereka. Oleh itu, dengan kerjasama ini, kami gembira untuk menyediakan pengguna rasa pertama kesederhanaan moden semua dalam telefon, dijual secara eksklusif di 11street,” kata Bruce Lim, Naib Presiden Merchandising daripada 11street.

Apa yang terbaru di Smartphone NEFFOS C5 MAX?

Neffos C5 Max sukan HD 5.5 inci penuh (1920 x 1080) paparan IPS yang menawarkan kristal kualiti gambar yang jelas. Dilengkapi dengan teknologi tinggi LCD definisi, paparan melebihi performa bila-bila masa dengan paparan 178 darjah kejelasan yang sempurna. Ini bermaksud, paparan gambar dan pengalaman visual yang mengasyikkan yang lebih cerah, lebih tajam dan ditakrifkan.

Sebab ia peranti yang diperkuatkan, ia datang dengan dikuasakan oleh pemproses 64bit MTK MT6753 1.3GHz OCTA-core Cortex-A53 dan ARM Mali-T720 MP3 GPU. Maksudnya, model Neffos C5 Max direka untuk menyediakan pengguna dengan pengalaman mudah alih yang lancar, sama ada untuk bekerja atau bermain.

Telefon pintar ini juga penuh dengan 16GB ROM dan 2GB RAM, untuk membolehkan pengguna dengan lancar bertukar antara berbilang aplikasi apabila di mana sahaja. Skrin smartphone ini dibina dari Corning Gorilla Glass 2 yang sangat tahan calar yang meningkatkan ketahanan telefon dan meningkatkan pengalaman antara muka sentuhan.

Ia turut dilengkapi dengan kamera 13MP belakang dengan aperture f2.0 dan dua flash LED. Ia memberi kelebihan untuk mengambil gambar dalam cahaya yang gelap. Untuk kamera depan, kualiti 5MP yang lebar sesuai untuk kualiti gambar selfie yang cantik dan jelas. Lagipun ia terbina dengan Android 5.1.

smartphone neffos c5 max smartphone neffos c5 max smartphone neffos c5 max

Promosi Neffos C5 Max di www.11street.my

Neffos C5 Max ini dijual dengan harga RM699 dalam dua warna termasuk mutiara putih dan kelabu gelap. Menariknya, 50 yang pertama yang membeli Neffos C5 Max melalui www.11street.my akan menerima gifts percuma Groovi Ripple speaker Bluetooth mudah alih bernilai RM159. Tawaran ini sah dari 28 Jun-10 Julai sementara stok masih ada.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk, sila layari http://www.neffos.com/

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.