Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Pelancaran Smartphone Oppo F5 Warna Merah Neelofa Harga MYR1698

Telefon pintar Oppo F5 sudah diperkenalkan baru-baru ini. Ia mendapat sambutan yang hangat kerana harga jualan di awal pelancarannya bermula dari MYR1,298. Kini, model ini diperkenalkan sekali lagi dengan koleksi baru, ditatahkan dengan permata Swarovski di majlis Pelancaran Smartphone Oppo F5 Warna Merah Neelofa Harga MYR1698.

Dengan pelancaran model smartphone warna merah ini, Oppo Malaysia membuka tempahan awal untuk model telefon terbaru Oppo F5 6GB (edisi merah) hari ini dengan kehadiran Duta Oppo Malaysia, selebriti terkenal tanahair.

Smartphone Oppo F5 Warna Merah Neelofa

 


Pelancaran Smartphone Oppo F5 Warna Merah Neelofa

oppo-f5-warna-merah-neelofa

 

Kalau sebelum ini, harga yang terawal lebih murah. Tetapi untuk model Edisi Terhad warna merah ini ia dijual pada harga RM1,698.

Yang lebih menarik kali ini, setiap edisi warna merah ini datang dengan hadiah istimewa , kotak merah cantik bersama dengan tatah permata Swarovski sempena jualan Oppo F5 6GB ini. Casing fon model Oppo F5 Merah ini juga dipateri dengan kristal premium jenama terkenal Swarovski.

 

Baca MrJocko Review Smartphone Oppo Malaysia

“Capture the real you. A.I. beauty recognition technology. The OPPO F5 takes camera phones to the next generation. It defies the paradox of marrying Artificial. Intelligence technology with organic beauty to create the most natural and stunning of selfies”

Pelancaran Smartphone Oppo F5 Warna Merah
Pelancaran Smartphone Oppo F5 Warna Merah

Pelancaran Smartphone Oppo F5 Warna Merah
 

Smartphone Oppo F5 Warna Merah Neelofa

Khas buat 1,000 O-fans yang bertuah sahaja boleh mendapatkan hadiah istimewa ini. Dengan syaratm mereka perlu membuat pra tempahan OPPO F5 6GB (Edisi Merah) bermula 6 Disember 2017, jam 12.30 tengahari.

Kali ini, pihak media dan peminat berpeluang melihat sendiri Duta Oppo Malaysia membuat Unboxing Oppo F5 Edisi Merah ini dalam majlis yang dihadiri oleh jemputan VIP dan juga rakan media.

Untuk maklumat ringkas, model ini adalah Oppo F5 6GB (edisi merah) dengan kuasa memory RAM 6GB dengan storan dalaman sebanyak 64GB bersama kekuatan bateri 3200mAh. Model ini mempunyai paparan skrin bersaiz 6 inci 1080 x 2160 pixel dengan kamera utama 16 megapiksel f1.8 manakala kamera depan pula 20 megapiksel f2.0.

Sudah ada keinginan nak beli smartphone ini? Maklumat lanjut boleh layari laman web Oppo Malaysia.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.