Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Gaya Hidup SmartThings Ecosystem Samsung Galaxy Watch4 Series

Gaya Hidup Sihat SmartThings Ecosystem Samsung Galaxy Watch4 Series. Jam tangan pintar ialah peranti berkuasa, mampu menjejaki vital dan senaman anda sambil mengawasi kesejahteraan keseluruhan anda. Ini membolehkan orang ramai menjalani gaya hidup yang lebih sihat dan menjaga diri mereka dengan lebih baik melalui pelbagai ciri dan fungsi kesihatan yang pelbagai.

Siri Galaxy Watch4 akan memenangi anda kerana ia membezakan dirinya daripada yang lain dengan menjadikan kehidupan lebih mudah untuk anda.

Apabila Siri Galaxy Watch4 digandingkan dengan telefon pintar Siri Galaxy Z dan Galaxy Buds2 anda, anda akan mengawal sepenuhnya semua peranti sepanjang masa, seperti yang anda inginkan.

Baca : Samsung Galaxy Watch4

SmartThings Ecosystem Samsung Galaxy Watch4 Series

 


Gaya Hidup Sihat SmartThings Ecosystem Samsung Galaxy Watch4 Series

SmartThings Ecosystem Samsung Galaxy Watch4 Series

Tukar sambungan dengan mudah antara peranti yang dipasangkan dengan Auto Switch dan togol audio antara peranti anda tanpa gangguan. Jika anda keluar untuk berjoging, hanya tinggalkan telefon pintar anda di rumah dan bawa muzik bersama apl Pengawal Buds.

Berikut ialah tips berguna, anda juga boleh mengurus tetapan muzik dan bunyi anda seperti Active Noise Canceling (ANC) daripada Siri Galaxy Watch4 pada pergelangan tangan anda.

Jika anda menikmati cabaran tambahan yang tidak dapat ditawarkan oleh jam pintar biasa, tingkatkan rejim kecergasan anda dan pasangkan Siri Galaxy Watch4 anda dengan TV Pintar Samsung pilihan anda. Pilih mana-mana program latihan yang dipertingkatkan dan pantau statistik anda seperti kadar denyutan jantung dan jumlah kalori yang anda bakar semasa anda bersenam, semuanya dipaparkan pada TV Pintar anda dalam masa nyata untuk menyemarakkan kecergasan anda.

Walaupun ia membantu anda dengan kecergasan semua perkara, Siri Galaxy Watch4 baharu turut disertakan dengan Ekosistem Galaxy yang luas yang memberikan pengalaman Galaxy yang lancar. Dengan WearOS yang dipertingkatkan yang dikuasakan oleh Samsung dengan kerjasama Google, mengakses perkhidmatan dan apl Galaxy dan Google kegemaran anda melalui Siri Galaxy Watch4 kini menjadi kenyataan. One UI Watch, UX intuitif baharu Samsung, secara serentak memasang apl yang serasi dan tetapan penting pada Siri Galaxy Watch4 anda apabila ia dimuat turun pada telefon pintar anda, menyegerakkan data anda dengan mudah untuk anda. Terokai dan selami pelbagai apl pihak ketiga yang tersedia di Gedung Google App daripada Siri Galaxy Watch4 anda walaupun anda tidak membawa telefon pintar anda!

SmartThings Ecosystem Samsung Galaxy Watch4 Series

SmartThings Ecosystem Samsung Galaxy Watch4 Series
 

SmartThings Ecosystem Samsung Galaxy Watch4 Series

Mengekalkan gaya hidup sihat dan menikmati rutin tanpa kerumitan kini boleh dilakukan. Dengan sendirinya, Siri Galaxy Watch4 adalah luar biasa, tetapi apabila digandingkan dengan peranti Galaxy anda yang lain, anda boleh menemui dunia pengalaman baharu yang lebih tinggi melalui sinergi berbilang peranti. Samsung memperkasakan kehidupan yang terhubung melalui SmartThings dan kesinambungan apl yang lancar melalui Ekosistem Galaxy, menjanjikan kawalan yang lebih besar ke atas kesejahteraan anda sambil menjadikan keseluruhan proses itu bebas kerumitan dan menyeronokkan. Biarkan Samsung mengutamakan anda dan mengambil perkara sendiri hari ini, hanya dengan Galaxy Ecosystem – Greater Together.

SmartThings Ecosystem Samsung Galaxy Watch4 Series

SmartThings Ecosystem Samsung Galaxy Watch4 Series
 

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Siri Galaxy Watch4, sila lawati:

Galaxy Watch4 Bluetooth 44mm

Galaxy Watch4 Classic Bluetooth 46mm

Untuk harga semak senarai-senarai di bawah :
Galaxy Watch4 Classic LTE (46mm) Black – RM1,699
Galaxy Watch4 Classic LTE (42mm) Silver – RM1,599
Galaxy Watch4 LTE (44mm) Green, Silver – RM1,299
Galaxy Watch4 LTE (40mm) Pink Gold, Black – RM1,199
Galaxy Watch4 Classic Bluetooth (46mm) Black, Silver – RM1,399
Galaxy Watch4 Classic Bluetooth (42mm) Black, Silver – RM1,299
Galaxy Watch4 Bluetooth (44mm) – Green, Black, Silver – RM999
Galaxy Watch4 Bluetooth (40mm) – Pink Gold, Black, Silver – RM899

Anda boleh memuat turun video yang disertakan di sini: https://bit.ly/3nhY5ZK. Sebagai alternatif, anda juga boleh menontonnya di sini:

Galaxy Ecosystem – https://www.facebook.com/watch/?v=296229321985248
SmartThings: – https://www.facebook.com/watch/?v=265332088839336

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.