Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Soalan Dan Respon Dari Pembaca Blog MrJocko

Selama MrJocko menulis blog tentang travel dan info tentang melancong dan percutian, memang banyak feedback dan soalan yang diajukan di ruangan komen, email atau private message di Fanpage Facebook MrJocko. Namun, tidak semua soalan mampu MrJocko jawab atau reply kerana kekangan masa dan kesibukkan.

 

Memang MrJocko akui ramai yang ingin tahu lebih lanjut tentang info kembara, pakej hotel, lokasi menarik, harga murah serta tempat makan di beberapa lokasi yang pernah MrJocko lawati. Terima kasih banyak-banyak atas respon dari pembaca ini. Namun, biasanya apa yang MrJocko kongsi itu adalah pengalaman sendiri dan yang mana bukan pengetahuan MrJocko, tidak dapat dikongsikan kerana bimbang akan mengelirukan pembaca.

 

 

 

 

travel_blogger_malaysia_mrjocko

Respon dari pembaca

Respon dari pembaca

Respon dari pembaca

 

travel_blogger_malaysia_mrjocko

 

Sebab itu, untuk rakan pembaca di blog travel Malaysia, blog MrJocko Dot Com, disarankan supaya membuat beberapa survey atau carian informasi di laman blog travel lain untuk memudahkan perancangan travel anda ke sesuatu destinasi. Jangan terlalu mengharapkan informasi percutian di satu-satu laman web atau blog sahaja. Ambil beberapa info yang berbeza dari sumber yang berlainan untuk memudahkan anda membuat perancangan. 

MrJocko sendiri, walaupun banyak travel dengan Media dan juga pakej itinerary yang disediakan, masih membuat research dan carian tentang lokasi yang nak dituju untuk memudahkan urusan ketika di sana.  Biasanya MrJocko akan cari lokasi berdekatan hotel, pengangkutan awam, tempat menarik, jarak lokasi dan banyak lagi. Bagi yang telah membaca blog MrJocko Dot Com dan dapat info tentang lokasi, hotel, makanan dan juga tempat menarik, terima kasih.

Blog travel MrJocko ini adalah sebagai panduan asas sahaja kepada anda yang mahu travel ke beberapa lokasi sekitar Malaysia dan Asean.  Untuk layari banyak lagi info berguna, boleh ke TripAdvisor 🙂 

InsyaAllah, kalau masa dan peluang memang MrJocko akan reply respon dari pembaca blog MrJocko.com

Facebook : www.facebook.com/GlamorousMrJocko

Twitter : @MrJocko

Instagram : @MrJocko 

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.