Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Review Somerset Medini Iskandar Puteri Sebelah LEGOLAND Malaysia

Somerset Medini Iskandar Puteri sebelah LEGOLAND Malaysia sebuah bandar mampan yang dirancang, direka dan dibina bertujuan sebagai sebuah bandar tersusun. MrJocko dan keluarga berkesempatan untuk singgah bermalam di salah sebuah apartment 2 bilik tidur dengan keluasan yang amat memuaskan bagi kami sekeluarga, 2 dewasa dan 3 kanak-kanak.

Lokasi Somerset Medini Iskandar Puteri ini terletak bersebelahan sahaja dengan Hotel LEGOLAND Malaysia. Kalau nak bercuti di LEGOLAND, boleh singgah bermalam di Somerset Medini.

Sama ada sebagai individu atau berkumpulan, menginap di Somerset Medini adalah pilihan yang terbaik dan boleh menjimatkan. Ini kerana apartment ini mempunyai pilihan untuk bilik studio, satu bilik premier dan 2 bilik premier dengan hanrag yang berpatutan.

Somerset Medini Iskandar Puteri

 

 

Tips Menginap Somerset Medini

Boleh menginap ramai bersama keluarga. Waktu sarapan, sila ke cafe awal untuk mengelakkan kesesakan

Di samping itu, perjalanan antarabangsa juga sangat mudah sebagai Lapangan Terbang Antarabangsa Senai adalah 25 minit jauhnya dan Laluan Kedua Malaysia-Singapura adalah kira-kira 15 minit melakukan lawatan ke Singapura latihan hampir tidak menyakitkan.

The 33 tingkat Somerset Medini perumahan 310 unit adalah eksklusif namun mengundang. Dari fasad luaran kepada dalaman dan kemudahannya, kediaman berkahwin kontemporari dengan keselesaan dan kebiasaan di rumah untuk memberi penghuni kenang-kenangan ruang rumah yang jauh dari rumah. Off? Ering ekspatriat dan pelancong pilihan studio, satu, dua dan tiga bilik tidur, di dalam setiap pangsapuri dilengkapi dengan bergaya, dapur yang lengkap, ruang tamu, bekerja dan tidur, en-suite bilik mandi dan kemudahan moden yang lain menyapa penghuni.

Somerset Medini adalah salah satu koleksi perdana kediaman berperkhidmatan The Ascott Limited di lebih 100 bandar raya di Amerika, Asia Pasifik, Eropah dan Timur Tengah. Seorang ahli CapitaLand, ia adalah pemimpin global dalam kediaman perkhidmatan berjenama, membawa anda pengalaman lebih daripada 30 tahun dalam menyokong pelancong yang bekerja dan tinggal memuaskan hati. Kerana hidup adalah mengenai hidup.

Baca : Pengalaman Bermain Di Legoland Johor Bahru

 

Review Somerset Medini Nusajaya Yang Awesome Review Somerset Medini Nusajaya Yang Awesome Review Somerset Medini Nusajaya Yang Awesome Review Somerset Medini Nusajaya Yang Awesome Review Somerset Medini Nusajaya Yang Awesome Review Somerset Medini Nusajaya Yang Awesome Review Somerset Medini Nusajaya Yang Awesome Review Somerset Medini Nusajaya Yang Awesome

 

Baca : Tempat Menarik di Johor Darul Takzim

 

Harga bilik disini, bilik studio bermula dengan harga dari RM225 sahaja untuk pakej semalam dengan sarapan pagi. Berbaloi juga untuk anda yang nak merasai pengalaman menginap di apartment ini kerana ada kemudahan lain seperti infiniti pool, gym, kemudahan surau dan banyak lagi. Nak ke LEGOLAND, cuma jalan kaki sahaja.

Kami sekeluarga happy dapat merasai pengalaman menginap di Somerset Medini Iskandar Puteri. Kalau ke LEGOLAND dengan keluarga yang besar, boleh cuba menginap di sini. Best!!! Nak tempah? Sila layari Somerset Medini Iskandar Puteri.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.