Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Sony Expo 2018 Midvalley Megamall Peluang Cuba Sendiri Produk Terbaik Sony

Tanggal 13 Ogos 2018 sehingga Ahad, 19 Ogos 2018, Sony Expo 2018 Midvalley Megamall membuka pintu kepada orang ramai khususnya sekitar Kuala Lumpur untuk mencuba sendiri produk terbaik Sony. Ekspo ini bertujuan untuk mendekatkan peroduk terbaru jenama Sony dengan mempamerkan, menghebahkan produk Sony yang terkini dan akan datang kepada umum.

Dalam masa yang sama, Sempena Sony Expo 2018 Midvalley Megamall, Sony turun melancarkan Siri MASTER yang baru, BRAVIA OLED A9F TV. Kali ini, Sony Malaysia memberikan peluang kepada semua pengguna dan bakal pengguna Sony untuk sertai aktiviti pengalaman dan sesi perkongsian produk dari produk audio, permainan, kamera, peralatan rumah dan juga semestinya TV Bravia OLED.

Sony Expo 2018 Midvalley Megamall
 

Sony Expo Malaysia 2018 Midvalley Megamall
 

Perasmian Sony Expo 2018 bermula dengan ucapan pembukaan oleh Satoru Arai, Pengarah Urusan Sony Malaysia, diikuti dengan persembahan produk oleh pasukan Pemasaran Produk Sony, yang berkongsi mengenai semangat Sony ‘kando’.

Kando bermaksud penglibatan emosi atau kuasa untuk meniru tindak balas emosi. Dengan kata lain, ia adalah kuasa untuk membuat orang berkata, “Wow.” Boleh dikatakan, ini adalah jantung Sony dan ia tercermin dalam reka bentuk semua produk Sony.

Baca : MrJocko dan Product Sony Malaysia
 

Sony Expo 2018 Midvalley Megamall

Sony Expo 2018 Midvalley Megamall
TV Bravia OLED

Sony Expo 2018 Midvalley Megamall

Sony Expo 2018 Midvalley Megamall
 

Para peminat Sony mempunyai peluang untuk menyaksikan sendiri kehebatan TV BRAVIA OLED A9F yang baru, yang mana mempunyai kualiti gambar 4K HDR yang jelas, serta dipadankan dengan beberapa bunyi speaker bass yang kuat dengan sistem audio tanpa wayar Sony EXTRA BASS.

Harga TV BRAVIA OLED A9F saiz 55 inci model KD-55A9F hanya RM14,999 dan saiz 65 inci model KD-65A9F hanya RM21,999 untuk harga runcit di Malaysia.

“Pengalaman Sony” juga diperluaskan ke dalam bilik-bilik PlayStation, Audio dan Imaging Digital, di mana peminat diberi peluang untuk mengalami dan berinteraksi dalam dunia permainan dengan PlayStation VR, serta mendekat dan peribadi dengan kamera terkini dan barisan audio peribadi, termasuk Sony Alpha, kamera pukulan Cyber, dan One Signature Sound.
 

Sony Expo Malaysia 2018
Model Pengantin

Sony Expo Malaysia 2018

Sony Expo Malaysia 2018
Cuba sendiri PlayStation 4 dan VR

 

Sony Expo 2018 akan memenuhi citarasa peminat barangan kelengkapan rumah dengan banyak model-model produk Sony terbaru dan punyai rekaan masa depan. Oleh itu, jom singgah ke Sony Expo 2018 Midvalley Megamall dan cuba sendiri melihat betapa jelas gambar dan warna dari TV Bravia OLED, bunyi dari speaker rumah, aksesori audi, kamera, permainan seperti PlayStation dan banyak lagi.

Layari laman Facebook Sony Malaysia untuk maklumat semasa.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.