• Wed. Oct 4th, 2023

Sony Perkenal Earphones Model WI-C600N Wireless Bluetooth

Sony-Earphones-WI-C600N-Kalis-Bunyi-Bising-01-copy

Sony baru saja melancarkan tambahan koleksi earphones terbarunya dalam senarai earphones dan headphones Sony Audio. Ia adalah salah satu model kalis bunyi bising dengan innovasi sambungan Bluetooth®, earphones tanpa wayar (wireless). Sony Perkenal Earphones Model WI-C600N Wireless Bluetooth.

Dicipta untuk peminat muzik, Sony Earphones WI-C600N dilengkapi dengan kualiti bunyi tanpa wayar dan ciri-ciri kalis bunyi bising. Paling menarik sebab ia tanpa wayar, tanpa sambungan wayar dan kabel untuk memberikan kebebasan tanpa wayar bila-bila dan di mana-mana sahaja.

Sony Perkenal Earphones Model WI-C600N Wireless Bluetooth

Sony Earphones WI-C600N Kalis Bunyi

Nikmati muzik tanpa gangguan. Sama ketika korang mengembara dalam LRT, Subway, Monorel dan keretapi yang sesak atau dalam perjalanan bas panjang, teknologi kalis bunyi bising Sony menghapuskan gangguan bunyi luar yang kuat untuk memberi anda dengar music sahaja. Sebab itu, Sony Earphones model WI-C600N ini gajet terbaik untuk anda menikmati muzik kegemaran anda.

Anda juga boleh memilih untuk membiarkan bunyi sekeliling sekitar dengan mengaktifkan Mod Suara Ambient yang membolehkan hanya jumlah bunyi luar yang tertentu masuk ke telinga. Ini adalah untuk memastikan pengguna menyedari persekitaran mereka sambil menikmati lagu-lagu kegemaran anda. Tukar dengan mudah antara Menghilangkan Bunyi (Noise Cancelling) dan Mod Suara Ambien (Ambient Sound Mode) dengan menekan satu butang yang mudah.

Sony Earphones WI-C600N Kalis Bunyi

Sony Earphones WI-C600N Kalis Bunyi

Sony Earphones WI-C600N Kalis Bunyi

Sony Earphones WI-C600N Kalis Bunyi

Earphones kalis bunyi Sony ini, ia direka untuk kebebasan tanpa wayar setiap hari. Dengan WI-C600N, pengguna boleh pergi sepenuhnya bebas tangan semasa membuat panggilan atau mendengar muzik kerana ia dilengkapi dengan mikrofon terbina dalam dan serasi dengan Google Assistant dan Siri.

Headset WI-C600N ini juga direka dengan sempurna untuk meningkatkan keselesaan untuk penggunaan yang berpanjangan. Gegaran leher yang sangat ringan sesuai dengan selamat dan dibuat dengan bahan yang elastik untuk meningkatkan keselesaan memakai, menjadikannya ideal untuk memakai sepanjang hari.

Sony WI-C600N juga menyokong pendengaran satu sentuhan sehingga pengguna dapat menyalurkan muzik kegemaran mereka secara langsung melalui Bluetooth® dengan hanya ‘ketuk’ dari telefon pintar mereka pada logo NFC™ WI-C600N. Mudahkan?

Baca : MrJocko dan Gadget Review Malaysia

Kualiti bunyi unggul. Sony WI-C600N dilengkapi dengan DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), sebuah teknologi yang dibangunkan oleh Sony yang meningkatkan kualiti bunyi dari fail audio termampat dengan memulihkan bunyi jarak tinggi yang dikeluarkan oleh proses pemampatan.

WI-C600N hadir dalam tiga warna bergaya, hitam, kelabu dan biru.

WI-C600N baru akan tersedia di Sony Stores dan peruncit sah Sony yang diberi kuasa di Malaysia bermula dari Januari 2019.

Maklumat lanjut tentang earphones kalis bunyi bising hebat dari Sony ini boleh terus layari di laman web ini Sony Earphones WI-C600N

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.