Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Sony WF-SP700N Earphones Terbaik Tanpa Wayar Yang Sebenar

Evolusi teknologi audio dunia semakin maju dengan tercipta produk Earphones Wireless yang memberikan keselesaan kepada penggunanya. Terbaru, Sony Audio yang mempunyai banyak pengalaman dalam mengeluarkan produk audio hebat, memperkenalkan Sony WF-SP700N Earphones Terbaik Tanpa Wayar Yang Sebenar.

Bila mereka sebut ‘Trully Wireless Earphones’, mereka betul-betul mencipta produk yang terbaik untuk pengguna Sony yang pentingkan bunyi audio terbaik, walaupun tanpa wayar. Sangat menarik, bukan sahaja fungsinya, tetapi reka bentuknya memang sangat menarik dan moden untu kgaya hipster.

Sony WF-SP700N Earphones Terbaik
 

review sony wf-sp700n wireless earphones

review sony wf-sp700n wireless earphones
 

Bahasa mudah untuk pengguna biasa seperti MrJocko, bila sebut tentang wireless earphones, kami harapkan earphones di telinga dengan keselesaan bila memakai, kemas, tidak mudah jatuh dan semestinya kualiti bunyi yang kekal berkualiti dan terbaik.

Bila pertama kami menggunakan Sony Earphone WF-SP700N ini, teruja sangat-sangat. Ternyata, ia memang antara produk EarPhones Wireless yang perlu ada jika korang semua peminat bunyi audio.

Untuk sambungan, model ini sangat mudah berkerjasama untuk sambungan ke peranti lain samada menggunakan Bluetooth® connection ataupun NFC. Beberapa tekan sahaja, ia akan tersambung dengan mudah dan akan kekal sebagai peranti favourite dan senang sambung untuk kemudian hari.
 

review sony wf-sp700n wireless earphones
Sony WF-SP700N dan Charger
review sony wf-sp700n wireless earphones
Sony WF-SP700N dan Charger Black

review sony wf-sp700n wireless earphones
 

Earphone model ni, WF-SP700N menjadi pilihan utama sebab grip telinga yang kuat tetapi selesa memberikan keyakinan kepada mereka yang aktif. Letak sahaja di telinga, samada korang nak jogging, berbasikal atau santai biasa, InsyaAllah, tak akan jatuh. Sangat padatm tetapi selesa sehinggakan korang tak akan perasan yang korang memakai earphones wireless.

Leboh penting, bila teknologi kalis bunyi bising di luar, memberikan hampir 100% bunyi audio dari earphone anda untuk bunyi yang TERBAIK!!! Sebab itu, MrJocko suka peranti earphones ini. Umpama memakan headphones kedap bunyi, tetapi dalam sai yang kecil, mudah bawa dan sangat comel.
 

review sony wf-sp700n wireless earphones

Baca : MrJocko dan Product Review Sony

Sony WF-SP700N Earphones boleh dibeli di kedai Sony terpilih dan wakil jualan rasmi mereka dengan harga runcit sekitar RM749.

Maklumat lanjut tentang produk Sony hebat ini boleh korang dapati di pautan ini Sony WF-SP700N Trully Wireless Earphone.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.