Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Nama Baru Stesen Monorel AirAsia Bukit Bintang Kuala Lumpur

Stesen Monorel Bukit Bintang kini secara rasmi dikenali sebagai “Stesen AirAsia Bukit Bintang” dan kita baru sahaja cat stesen monorel keseluruhan di dalam hati yang sibuk di Kuala Lumpur merah!

Kami juga menambah titik sentuh untuk tetamu dan pengguna di stesen monorel, dengan persediaan yang baru pusat jualan AirAsia di mana orang ramai boleh membuat tempahan penerbangan, perubahan penerbangan, tambah makanan, bagasi serta pilihan tempat duduk melalui pusat jualan ini.

Turut hadir dalam penjenamaan semula nama stesen monorel ini ialah Ketua Pegawai Eksekutif AirAsia X, Benyamin Ismail dan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Prasarana Malaysia Berhad, Datuk Azmi Abdul Aziz.

Baca : Cara Beli Tiket AirAsia Harga Murah

 


Nama Baru Stesen Monorel AirAsia Bukit Bintang Kuala Lumpur

Stesen Monorel AirAsia Bukit Bintang
Stesen Monorel AirAsia Bukit Bintang

Aireen berkata sebuah pusat jualan AirAsia akan ditubuhkan di Monorail Station AirAsia Bukit Bintang yang menawarkan pelbagai perkhidmatan seperti tempahan tiket AirAsia, mengubah jadual penerbangan, menambah jumlah bagasi dan pemilihan tempat duduk.

“Sempena penamaan itu Stesen Monorel AirAsia Bukit Bintang, orang ramai berpeluang mendapat potongan eksklusif sebanyak 20% di stesen ini bagi laluan terpilih seperti Bangkok, Langkawi dan Pulau Pinang bermula hari ini hingga 19 Okttober bagi perjalanan dari 12 Oktober hingga 29 Oktober ini,” katanya.

Nampaknya, ia satu inisiatif yang bagus dari pihak Prasarana Malaysia Berhad dalam mengambil peluang berkerjasama dengan pelbagai syarikat untuk mempromosikan jenama mereka di stesen monorel, di samping mencantikkan lagi setiap stesen menorel untuk keselesaan semua pengguna.

Nak beli tiket penerbangan murah ke destiansi menarik, seperti biasa beli di laman web AirAsia.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.