Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Aku beli Perabut Stool MURAH kat Ikea

Aku beli Perabut Stool MURAH kat Ikea. Dalam banyak2 yang aku beli kat Ikea, aku suka benda ni, Stool size 1 kaki x 1 kaki. Korang mungkin tak percaya harga stool ni kat Ikea cuma RM8.90 sahaja. Harga asal kalau tak silap aku sekitar RM40++, nanti aku check balik.

Stool ni ader satu kaler jer, kelabu gelap. Stok dah tak banyak, dlm 50 units jer lagi. Aku rasa dia nak abiskan stok lama, tu pasal jual harga lelong. Aku sure ramai tak perasan stool ni pasal duk ujung corner. Aku tau pasal aku dah aim lama dah, ingatkan dah abis, skali ada lagi. Aper lagi, terus 4 units aku rembat. Hehehe…

 

Nak pasalng stool ni senang jer. Stage pertama bukak kotak, ada instruction manual. Tak payah ketuk, just skru jer pakai Hexagon Key jer (Elan key kater Melayu), provided.

 

Stool Murah kat Ikea

 

Stool Murah kat Ikea

 

Stool Murah kat Ikea

 

Tak sampai 10 minits dah siap satu. Pasang cover dan trus bleh pakai. Aku letak dalam bilik satu, dua kat hall, satu lagi dalam bilik anak aku. Paling best, korang bleh tukar kaler. Beli jer kain, jahit sendiri design mana korang nak… 🙂

Skang korang dah boleh deco bilik, hall atau rumah dengan cara mudah dan murah.

MrJocko.com

3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.