Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Suits Mewah Selebriti Hollywood Di Majlis Grammy Awards 2013

Majlis Grammy Awards 2013 baru saja berlangsung pagi tadi di Hollywood. Siapa pemenang Anugerah Grammy 2013 korang cari sendiri di internet, mesti ada. Kat sini MrJocko nak share beberapa gambar blazer atau suit yang mewah dan cantik diperagakan oleh selebriti lelaki di Majlis Anugerah Grammy 2013.

 Selebriti Hollywood Di Majlis Grammy Awards

Selebriti Hollywood Di Majlis Grammy Awards 2013

Selebriti Hollywood Di Majlis Grammy Awards 2013

 

Lihat sahaja gambar dua set suit yang dipakai oleh Justin Timberlake ni. Mak aiii,,, dah la hensem, pastu dua-dua set suit tersebut memang match sesangat dengan dia. Yang hitam tu nampak klasik.

 

Selebriti Hollywood Di Majlis Grammy Awards 2013

Selebriti Hollywood Di Majlis Grammy Awards 2013

Selebriti Hollywood Di Majlis Grammy Awards 2013

 

Warna merah nampak garang, kena pulak dengan yang memakainya berkulit putih, nampak seri sungguh. Kasut mamat ni macam tak kena, patut dia pakai yang match la, baru nampak grand. Kasut kulit warna hitam atau putih pun rasanya sesuai.

 

Selebriti Hollywood Di Majlis Grammy Awards 2013

 

Si Adam Levine ni, bila datang ke majlis seperti ini nampak marveles. Dengan imej bersih, ber’suit’ nampak sangat elegance. Suara sedap, hensem, smart, mesti ramai awek tangkap lentok.

Selebriti Hollywood Di Majlis Grammy Awards

Selebriti Hollywood Di Majlis Grammy Awards 2013

 

Yang last ni kompilasi gambar selebriti berkulit hitam yang memang nampak sangat smart dengan suit masing-masing. Trez Song dengan suit hitam lengkap, Chris Brown dengan suit putih lengkap, Nas dengan kombinasi blazer coklat dan seluar hitam serta Nelly lengkap dengan suit kelabu.

Kalau la dapat semua set suits ni, bleh buat tukar-tukar pegi dinner setiap tahun ;). Berangan la kot, for sure satu suit cam ni harga tak kurang RM5,000, berpeluh ketiak kalau nak kumpul duit beli satu.

Glamorous MrJocko

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.