Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Peraduan Super Shake Boost Peluang Menang Proton X70

Dengan Ramadhan yang berada di sekeliling, Boost memperkenalkan ciri-ciri baru dan tawaran yang pasti akan memberi manfaat kepada mereka yang mengamati bulan suci. Sempena bulan Ramadhan, Boost melancarkan kempen terbesar mereka, Kempen Super Shake Boost dan anda berpeluang memenangi satu daripada lapan (8) buah kereta Proton X70 sebagai Hadiah Utama.

Wow!!! Peluang betul-betul Beraya dengan BOOST kalau menang salah satu dari kereta Proton X70. Beraya sakan!!!

Baca : MrJocko dan Apps ReviewKempen terbaru dan terbesar Boost ini adalah cara Boost untuk menunjukkan rasa terima kasih kepada para pengguna aplikasi Boost (Boost Application), pembayara E-Wallet, atas sokongan yang berterusan menggunakan transaksi pembayaran tanpa wang tunai dengan aplikasi Boost, lebih-lebih lagi di bulan Ramadhan ini.

Peraduan Kempen Super Shake Boost Peluang Menang Proton X70

Kempen Super Shake Boost Peluang Menang Proton X70

Kempen Super Shake Boost

Kempen Super Shake Boost Peluang Menang Proton X70

8 buah kereta Proton X70 untuk dimenangi bila bayar guna Aplikasi Boost (Boost E-Wallet).

“Kami juga berharap kempen itu akan menggalakkan penerimaan e-wallet dengan mewujudkan pengalaman tanpa tunai yang mudah, menyenangkan dan memberi ganjaran kepada pengguna Boost”, kata Mohd Khairil Abdullah, Ketua Pegawai Eksekutif Axiata Digital Services, syarikat induk Boost.

Kempen Kempen Super Shake Boost akan berlangsung selama empat bulan bermula pada 29 April hingga 18 Ogos 2019. Sejumlah hadiah hebat bernilai RM2.5 juta untuk dimenangi oleh semua pengguna Boost.

Apa yang anda perlu lakukan ialah berbelanja menggunakan aplikasi E-Wallet Boost sempena bulan Ramadhan ini dan bulan-bulan berikutnya, kumpul ‘token’ dan mengambil bahagian dalam cabutan bertuah mingguan. Untuk setiap transaksi RM10 yang dibelanjakan menggunakan Boost, pengguna akan mendapat 1 token. Semakin banyak token yang anda perolehi, semakin besar peluang anda untuk menang.

Kempen Super Shake Boost Peluang Menang Proton X70
Mohd Khairil Abdullah, CEO of Axiata Digital Services

Kempen Super Shake Boost Peluang Menang Proton X70

Kempen Super Shake Boost Peluang Menang Proton X70

Kempen Super Shake Boost Peluang Menang Proton X70
Siapa Pemenang Kempen Super Shake Boost?

Ada banyak cara untuk dibelanjakan dengan mengumpul ‘token’ Boost di bulan Ramadan ini:

1. Bazar Ramadan
 
Amalkan berbelanja tanpa wang tunai dan guna aplikasi Boost di lebih dari 40 Bazar Ramadhan di seluruh negara. Hingga hari ini, majoriti bazar Ramdhan di kawasan KL dan Lembah Klang seperti TTDI, Kelana Jaya, USJ 4, Taman Melawati dan Taman Putra Perdana bersedia menerima Boost sebagai pilihan pembayaran.

2. Buka Puasa Feasts dengan #BukaBersamaBoost

Nikmati pesta buka puasa yang menarik dan pada masa yang sama menikmati tawaran buka puasa di Restoran Serai, Madam Kwan, Nandos, Nene Chicken dan banyak lagi.

3. Buka Makanan Makanan Puasa

Terlalu sibuk untuk keluar untuk membuka puasa? Jangan risau, pesan sahaja penghantaran makanan di laman web ‘Dahmakan’ dan ‘DeliverEat’ melalui Boost, anda boleh mendapatkan cashback sehingga RM25 dan RM40.

4. Tawaran Fesyen Raya dengan #GayaBersamaBoost

Masa untuk shopping baju raya dengan Boost. Boost telah bekerjasama dengan Zalora, MimpiKita, Doublewoot, Isetan, NEXT dan banyak lagi dengan tawaran dan tawaran yang memberi anda banyak sebab untuk membeli pakaian Raya baru. Apabila membeli-belah di Zalora, nikmati sehingga 25% menggunakan kod promo ‘BOOSTGAYARAYA’ dan rebat RM18 apabila anda membayar dengan aplikasi Boost.

5. Membeli-belah untuk barangan runcit, hadiah dan produk kecantikan

Pengguna boleh menikmati rebat tunai dan mendapatkan mata untuk menyertai Super Shake bila membuat pembayaran di Pasaraya Tesco, B.I.G, Kampung Grocer, PotBoy, Paradigm Mall Johor Bahru, Publika, 11Street, Qoo10 dan Watsons dan banyak lagi.

Untuk sampingan, aplikasi Boost meningkatkan platform mereka dengan ciri Waktu Berbuka Puasa dan pilihan doa-doa baru untuk memudahkan Ramadhan anda. Kini, anda boleh memilih pilihan doa terbaik Ramadhan pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja anda berada.

Untuk info, aplikasi Boost adalah aplikasi e-wallet utama di Malaysia dengan 4 juta pengguna dan lebih daripada 80,000 titik sentuh pedagang dalam talian dan luar talian di seluruh negara. Ia adalah aplikasi yang dipercayai. Trusted!!!

Di samping ‘Scan & Pay’ biasa di kedai runcit, kedai F & B dan pasar malam, para pengguna boleh menggunakan Boost untuk membayar bil-bil utiliti, membeli tiket filem, membayar tempat letak kereta di ruangan parkir majlis perbandaran dan membuat sumbangan tanpa tunai kepada pelbagai badan amal dan organisasi.

Untuk maklumat lanjut mengenai Kempen Super Shake Boost Peluang Menang Proton X70 dan untuk senarai penuh Bazar Ramadan, lihat dan ikuti Boost di Facebook Boost Malaysia dan Instagram Boost.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.