Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Supper @ Hartamas

After 5.30pm, cam biasa lepak kat Anjung Cafe’. Skang kitaorg dah jadi cam pompuan lak, duk lepak sambil gossip2 pasal our office new scheme and salary revise. Betul ker dok, tuhan ajer yg tahu. But it spread out since last year lagi. Baik aku, Ali, Sham, Pejal, Balan, semua kasi perception masing2, cam dlm Wawancara kat TV lak…

9.00pm, aku baru lepas mandi. Sopi called ajak pegi minum. So, 3 of us, me, Sopi and Zul gathered at d first time since we’re moved here (Mandy Villa).

Sri Hartamas Kuala Lumpur

Malas nak bwk keta, kitaorg naik keta Sopi jer. Senang nak park. We choose Mamak Spicy, then started ordered Teh tarik n Roti Canai. Then, mula lah dgn gossip2 baru dan lama and coz la lots of stroy to share between us. From ofis life to the ours single’s live, previously…

 

nasib baik esok keja, kalau tak, mau 2 – 3 pagi still tunggu embun kat situ..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.