Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Tag dari Diella BondaRock

Memandangkan aku ni memang KIUT. Hotz and Cute Hubby, aku skali lagi kena tag oleh Diella, Dari minggu lepas lagi, aku dah prasan, cuma lupa jer nak buat entry. Tadi dia duk PM aku suh ikut jer TAG dia… aku, ikut jer la…

Tag dari Diella BondaRock

Diella-Bondarock

1.Copy badge ‘Cute’s 3blogger AWARD’ di ats dn letakkn di blog anda.
2.Link/ceritakan kembali siapa yg memberikan award nih.
3.Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih peserta award seterusnye
4.Anda harus memilih 10 blogger penerima award ini.
5.Jgn lupa melawat blog 10 blogger penerima award ini bg memberitahu ‘anda di tag’.Jawapan tag…

10 fakta/hobi mengenai Jocko
1. Makan UDANG
2. Tengok KARTUN
3. Tido sambil ON kan TV/RADIO 24 jam
4. MAIN GAMES… PSP
5. KaraOKE
6. Ambik gambar
7. Jalan jalan
8. DIY
9. suka buat business
10. Suka updet blog, tapi malas nak menulis

10 blogger penerima tag/award ni

jap, aku tgh pk nak bagi saper…
Kak Red
Bulats
Hasmiron
Syed Gemuk
Bonda Rock
M-ya
Azryn
CepoteT
Retna
ApeiBudokKampung

Tags:,
4 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.