Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Tak Sabar Nak Ke Trip Percuma Taipei Taiwan Join UTC Hebat

Berdebar-debar, menunggu masa untuk bercuti lgi. Kali ini Tak Sabar Nak Ke Trip Percuma Taipei Taiwan. InsyaAllah kalau tiada aral melintang. InsyaAllah harap-harap jadi.
Rasanya MrJocko belum cerita pasal Trip ke Taipei lagi kat sini. Lupa pulak. Pasal tiba-tiba teruja nak ke Taipei selepas MrJocko menghadiri taklimat pasal Taipei Trip minggu lepas di Public Mutual Bangsar. Rupanya banyak juga tempat menarik yang ada di Taipei. Tambah lagi, percutian ini adalah percutian PERCUMA tajaan syarikat kami.

 

Baca : Trip Paling Best Ke Tokyo Jepun

Melancong Ke Taipei Percuma
Trip Ke Taipei

 


Tak Sabar Nak Ke Trip Percuma Taipei Taiwan Join UTC Hebat

Kalau sebelum ini, bersama syarikat Public Mutual, MrJocko sudah berkesempatan ke Phuket, Thailand pada tahun 2011 dan Tokyo, Jepun pada tahun 2012. Tahun ini, 2013, rezeki masih lagi diberikan kepada MrJocko untuk ke Taipei, Taiwan setelah tahun lepas berjaya tempatkan diri dalam senarai One Million Producer dan juga layak untuk menerima Trip 2 dalam 24th NSC pada tahun ini.
Minggu ni sudah beberapa kali jugak MrJocko survey dan tengok info pasal Hotel Howard dan Shangri-La Farm Hotel di Taipei, tempat penginapan kami nanti. Nampaknya, penginapan memang menarik. Itinerary sepanjang 6 hari tu pun nampak menarik. Tak sabar rasanya. InsyaAllah, lepas balik dari Taipei, boleh la MrJocko kongsi di sini 🙂
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.