Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Harga Tambang Istimewa Penerbangan Emirates Ke Eropah Dari RM2829

Perjalanan ke beberapa bandar paling indah di Eropah lebih bermakna dengan Harga Tambang Istimewa Penerbangan Emirates Ke Eropah bermula dari RM2829. Emirates melancarkan tambang istimewa ke pelbagai destinasi menarik di seluruh rangkaian Emirates ke 39 destinasi serta ke seluruh destinasi codeshare dengan flydubai.

Promosi ini termasuk destinasi Eropah yang popular seperti Milan, Barcelona, ​​London, Moscow serta Helsinki di Finland dan Sofia di Bulgaria. Dari melawat bandar tepi pantai Helsinki di Utara untuk menikmati jalan-jalan membeli-belah yang sangat bergaya di Milan di Selatan, pelancong boleh meneroka dan pergi ke beberapa bandar besar dan landskap yang pelbagai yang ditawarkan oleh bumi Eropah.

Harga Tambang Istimewa Penerbangan Emirates Ke Eropah

 
Harga Tambang Istimewa Penerbangan Emirates Ke Eropah Dari RM2829

 

Emirates dan flydubai mengumumkan perkongsian luas pada Julai tahun lepas dengan kedua-dua syarikat penerbangan yang berpangkalan di Dubai menyertai pasukan untuk menawarkan pilihan perjalanan pelanggan yang tidak dapat ditandingi oleh mana-mana syarikat penerbangan lain.

Perkongsian ini akan memanfaatkan rangkaian masing-masing untuk meningkatkan operasi mereka dan mempercepat pertumbuhan. Pelanggan Emirates akan mempunyai sambungan lancar ke rangkaian serantau melalui flydubai. Dengan penerbangan codeshare awal ke 29 bandar, kini telah berkembang ke 91 destinasi di empat benua termasuk Eropah dan Afrika.
 

Harga Tambang Istimewa Penerbangan Emirates Ke Eropah Dari RM2829

Harga Tambang Istimewa Penerbangan Emirates Ke Eropah Dari RM2829
Emirates Stewardess

 

Tambang Istimewa Penerbangan Emirates Ke Eropah juga termasuk pintu masuk terbaru Stansted, Emirates di London yang akan dilancarkan pada 8 Jun 2018, serta Edinburgh yang akan dilancarkan pada 1 Oktober 2018. Menjelang pertengahan tahun, tawaran istimewa ini sangat sesuai untuk sekeluarga merancang awal untuk percutian mereka.

Tempahan perlu dibuat antara tarikh 4 Jun 2018 hingga 25 Jun 2018, untuk perjalanan antara 11 Jun 2018 sehingga 31 Mac 2019. Tambang Kelas Ekonomi merangkumi semua dari Kuala Lumpur bermula pada RM2,829 manakala tambang Kelas Perniagaan bermula pada RM 11,069.

Tambang Istimewa Penerbangan Emirates Ke Eropah untuk Economy Class:
 
Harga Tambang Istimewa Penerbangan Emirates Ke Eropah Dari RM2829
 

Tambang Istimewa Penerbangan Emirates Ke Eropah untuk Bussines Class:
 
Harga Tambang Istimewa Penerbangan Emirates
 

Baca : MrJocko dan Pengalaman bersama Emirates

Penumpang juga boleh memanfaatkan perkongsian kereta api Emirates. Contohnya di Perancis, pelancong boleh menikmati perhubungan di seluruh negara melalui perkongsian Emirates dengan SNCF (Perbadanan Keretapi Kebangsaan Perancis). Di laman web Emirates, penumpang boleh menempah tiket kereta api TGV bersama-sama dengan penerbangan mereka dan menerima tiket Emirates yang termasuk perjalanan kereta api mereka.

Seperti semua penerbangan Emirates, penumpang boleh mendapat manfaat daripada elaun bagasi murah sehingga 35kg Kelas Ekonomi dan 40kg Kelas Perniagaan. Di atas kapal Emirates A380, pelancong boleh menikmati ICE Entertainment inframerah yang telah memenangi anugerah dengan lebih daripada 3,500 saluran filem, muzik dan permainan; serta tetap berhubung dengan Wi-Fi di atas kapal. Penumpang di semua kabin juga boleh menikmati hidangan makanan gourmet yang diilhamkan secara serantau sementara penumpang Kelas Perniagaan boleh bersosial di Lounge Onboard Emirates yang popular.

Emirates kini terbang ke lebih 150 destinasi di 85 buah negara dan wilayah dan terbang 21 kali seminggu antara Kuala Lumpur dan habnya di Dubai, mengendalikan gabungan pesawat A380 dan B777-300ER.

Lawati www.emirates.com/my untuk tempahan atau untuk maklumat lanjut; atau hubungi ejen perjalanan pilihan anda.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.