Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Tangguh Trip Ke Australia Sebab Isu MH17?

Terkini Isu MH17

 

Panas isu MH 17 ditembak jatuh oleh Jet Pejuang MIG 29 UKRAINE
Semalam Persidangan G20 di Beijing, China sangat panas dan mengejutkan. Vladimir Putin mengejutkan persidangan dengan memberitahu kepada dunia mengapa kapal perang nuklear Russia ke Australia bukan untuk mengiringi beliau tetapi kerana mahu Tony Abbott mengaku pada umum tentang penipuan siasatan MH370 & MH17.

 

Akhirnya tadi Tv3 juga menyiarkan bahawa pesawat MH17 bukan ditembak oleh peluru berpandu jenis BUK dari darat sebaliknya ditembak oleh Jet Pejuang yang dikatakan milik UKRAINE.
Di dalam sidang tersebut Vladimir Putin membawa rakaman live cctv satelite russia dan menunjukkan bagaimana pesawat MH17 ditembak oleh Jet Pejuang yang dipercayai milik Ukraine. Berita ini ditayangkan serentak di seluruh Russia dan kesatuan EU. Amerika dan sekutu-sekutunya paling malu pada persidangan tersebut.

 

#‎CopyPaste
Isu MH17
Terkini Isu MH370 & MH17
Russia Mungkin serang Australia?
Australia Breaking News: Semua boleh tengok berita di YouTube news hari ini bahawa 4 kapal perang Russia termasuk submerine yang membawa 3, 240 000 tan bom nuklear yang melalui Laut China Selatan.
Sayangnya banyak media-media lain takut untuk melaporkan berita ini. Namun, berita di negara Thailand dan Brunei ada melaporkan berita ini. Ada yang berkata, tujuan Russia berbuat demikian kerana memberi warning kpd negara Australia kerana menjadi talibarut kpd USA ke atas 2 pesawat MAS (MH370 & MH17)

 

Kita tunggu esok punya news, Apakah Tv1, Tv3 dan Astro Awani akan melaporkan berita ini. Yang nak pergi bercuti ke Australia tu diminta tangguhkan dulu sebab Australia mungkin diancam perang.

 

#CopyPaste

 

Ini antara info yang MrJocko terima dari Whatsapp Group semalam dan ia seperti ada kebenaran. Cerita panas ketika Persidangan negara-negara besar ini juga ada keluar di berita-berita utama dunia. Ramai yang meramal krisis antara Rusia, Amerika Syarikat dan Australia semakin kritikal.
Nampaknya, untuk trip ke Australia yang mungkin akan diadakan pada bulan Januari 2015 nanti terpaksa ditangguhkan kalau isu dunia ini semakin panas. Kalau betul kena tangguh, rugi nya sebab terpaksa lepaskan trip yang best ke Australia.
Terkini MH17

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.