Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Tawaran Program Biasiswa Bank Negara 2013 Untuk SPM

Beberapa hari lepas, keputusan peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2012 telah dikeluarkan dan ramai dengar cerita dari anak-anak kawan MrJocko mendapat keputusan yang cemerlang. Bagi yang mendapat keputusan cemerlang, apa kata cuba untuk memohon Program Biasiswa Bank Negara Malaysia 2013. Tawaran untuk memohon program ini sudah keluar di suratkhabar utama negara dan juga di laman web BNM.

Anda boleh semak tawaran biasiswa di Program Biasiswa BNM.

Bagi yang tidak mencapai sasaran, jangan risau, masih ada peluang untuk anda terus belajar samada dalam peperiksaan STPM atau memilih jurusan bidang Vokasional atau bidang-bidang lain.

Tawaran Program Biasiswa Bank Negara 2013 Untuk SPM

Biasiswa Bank Negara

  

Beberapa hari lepas, keputusan peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2012 telah dikeluarkan dan ramai dengar cerita dari anak-anak kawan MrJocko mendapat keputusan yang cemerlang. Bagi yang tidak mencapai sasaran, jangan risau, masih ada peluang untuk anda terus belajar samada dalam peperiksaan STPM atau memilih jurusan bidang Vokasional atau bidang-bidang lain.

Bagi yang mendapat keputusan cemerlang, apa kata cuba untuk memohon Program Biasiswa Bank Negara Malaysia 2013. Tawaran untuk memohon program ini sudah keluar di suratkhabar utama negara dan juga di laman web BNM. Anda boleh emak tawaran biasiswa di Program Biasiswa BNM.

Tawaran ini terbuka juga kepada mereka yang ingin memohon program biasiswa untuk Pre-University, Undergraduate (Honours) dan juga Postgraduate

Bidang-bidang pengajian yang ditawarkan ada didalam laman web tersebut. Semak pilihan anda, mana tahu anda adalah mereka yang bertuah untuk mendapat tawaran Program Biasiswa Bank Negara Malaysia.

Borang permohonan program biasiswa boleh didapati di sini Borang Permohonan Program Biasiswa Bank Negara Malaysia.

MrJocko doakan semoga sesiapa yang memohon akan berjaya. Kalau dapat tawaran Biasiswa BNM, memang terjamin pelajaran dan masa depan anda.

Glamorous MrJocko

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.