Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

temankan Maam gi Facial

Facial ni aku dah booked minggu sebelum raya. Ingat nak buat sebelum raya, so dapat la Maam aka wife aku beraya dgn muka yg berseri2.

Minggu ni lepas raya, baru al dapat datang. Dah buat appointment, my kids adik aku jer la yg jaga kat umah. Lagipun kejap jer. Start kul 2.00pm dan sejam sahaja. Sementara nak abis Maam buat facial, aku layan jer Wifi kat Starbucks. Wahhh, jarang skali aku lepak Starbucks ni, pasal aku jenis kekampungan skit. Skang baru aku feel, bukan sajer Kopi atau Drinks dia, tp feel dia punya WIFI. Laju siottt, lagi laju dr Streamyx lama aku.

Bayar RM12 dgn minum dan layan internet kat situ, sungguh berbaloi. Upload, access email, FB dan jugak masuk application online lain sungguh “laju”. Hehehe

nuffnang_bid = “7daffbbf82619fe523c23a8655fd2ee8”;

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.