Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Tempah Design Langsir Rumah Baru Yang Cantik

Bulan Ramadhan bakal menjelma beberapa hari lagi, sudah pasti ramai yang menunggu bulan yang banyak rahmat ini. Selepas sebulan berpuasa, kita akan sambut Hari Raya Aidil Fitri. Bila tiba hari raya, mesti ramai yang sudah bercadang nak beli langsir baru untuk menyambut hari lebaran.

Buat mereka yang nak cari design langsir terbaru 2014 dan design langsir rumah yang cantik, anda mungkin boleh ke Courts. Di semua gedung Courts Malaysia mempunyai ruang pilihan yang banyak untuk anda menempah langsir rumah rekaan terbaru. Ada pelbagai jenis kain langsir yang sesuai untuk anda tak kira untuk rumah flet, apartment, kondominium, rumah teres atau bungalow, di Courts memang ada banyak pilihan sesuai.

 

Design Langsir Rumah Baru 

 
cari design langsir terbaru

 

cari design langsir terbaru
 
 

MrJocko sempat melihat beberapa deco rekaan langsir rumah yang terbaru 2014 dan ia memang cantik. Di padankan antara jenis kain yang berkualiti dan sesuai dan juga design langsir rumah terkini, sudah pasti kemeriahan sambutan Ramadhan dan Hari Raya tahun ini akan lebih meriah dengan langsir baru.

 

Design langsir rumah MrJocko pun dah lama. Ingat nak tukar langsir baru la untuk raya tahun ni.

 

 Design Langsir Rumah Baru

 
cari design langsir terbaru

 

 

 
 
 

Ada banyak pilihan langsir yang cantik-cantik di sini. Ada banyak pilihan warna, corak, tone color dan banyak jenis kain untuk design langsir baru rumah terkini. Pilih sahaja mana yang berkenan di hati dan boleh anda padankan dengan warna dan konsep rumah anda. 

Kalau nak langsir baru sempena hari raya nanti, sempat lagi ni tempah corak dan kain langsir yang anda mahu. Setahun sekali tukar langsir, apa salahnya. Langsir lama boleh simpan buat ganti bila bila masa.

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.