Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Tempat Bersejarah Menarik Di Boston Bersama Beyond Times Square

Rancang untuk percutian mewah? Lawati tempat bersejarah menarik di Boston bersama Beyond Times Square Agency. Beyond Times Square (BTSQ), adalah syarikat pengurusan destinasi dengan pengalaman lebih 19 tahun. Mereka menguruskan program pengembaraan mewah yang dibuat khusus dengan pengalaman tempatan yang tulen. Pakej untuk semua, dengan kepuasan maksima dari lapangan terbang, ke lokasi pelancongan dan urusan

BTSQ ada katalog tawaran pakej lawatan sejarah mewah musim panas 2022 di Boston. Tawaran unik ini membawa “perjalanan sebagai bilik darjah hidup” ke tahap kemewahan yang merangkumi semua yang anda harapkan dalam lawatan VIP peribadi dan banyak lagi.

Baca : Musim Bunga Yang Menarik di New York

Tempat Bersejarah Menarik Di Boston

 


Tempat Bersejarah Menarik Di Boston Bersama Beyond Times Square

Tempat Bersejarah Menarik Di Boston
 

Menampilkan pemandu pelancong tempatan yang berpengalaman yang bukan sahaja berlesen tetapi juga mempunyai pengetahuan yang luas tentang sejarah tarikan di Boston, pengalaman ini sangat dicari oleh pengunjung yang canggih ke bandar. Bahagian yang terbaik?

Setiap satu daripadanya boleh disesuaikan untuk memenuhi keghairahan, keperluan dan minat pelancongan tetamu, termasuk jadual perjalanan, masa lawatan dan lokasi pengambilan dan penghantaran. Ia juga termasuk kenderaan mewah dengan pemandu profesional, layanan terbaik dan nombor sokongan 24/7 sekiranya tetamu perlu membuat sebarang pelarasan atau permintaan khas semasa dalam perjalanan.

“Pengembara yang canggih mencari pengalaman perjalanan peribadi yang dipesan lebih dahulu. Beyond Times Square berdedikasi untuk memenuhi permintaan dalam pasaran pelancongan mewah dan telah berkhidmat kepada peminat pelancongan dan penasihat perjalanan mewah di seluruh dunia,” kata Joel Cohen, Pengurus Besar di BTSQ. “Setiap hari, kami menyelidik dan mengumpul pengetahuan serta pandangan daripada pakar destinasi dan maklum balas daripada pengembara untuk mengoptimumkan lawatan mewah kami.”

Termasuk dalam barisan adalah pengalaman berikut:

Temui Program Persiaran Persendirian Boston Lawatan bandar selama empat jam ini menyerlahkan tapak bersejarah Boston termasuk Faneuil Hall, Paul Revere’s House, Old North Church dan banyak lagi.

Lawatan Mencicipi Makanan Itali Private North End. Nikmati tiga jam merasai makanan Itali yang lazat dengan sisi sejarah – aka sejarah kawasan North End yang menawan di Beantown.

Jelajah Jalan Kaki Persendirian Jejak Kebebasan Terokai Boston Revolusioner selama satu setengah jam sambil anda melawati tapak bersejarah di sepanjang Jejak Kebebasan dari Boston Common ke Dewan Faneuil.

Lawatan Sehari dari Boston Program Persiaran Persendirian Salem. Perjalanan ke Salem dalam perjalanan setengah hari ini di mana anda akan belajar tentang percubaan ahli sihir yang terkenal dan kepentingan maritimnya.

Lawatan Sehari dari Boston Lexington dan Concord Private Sightseeing Program. Perjalanan terkenal Paul Revere dari Boston ke Lexington dan Concord untuk memberi amaran kepada mereka bahawa British akan datang adalah topik lawatan selama empat jam ini.

Lawatan Seharian dari Boston Pengalaman Bersiar-siar Persendirian Muzium Plimoth Patuxet. Luangkan masa sehari untuk mengembara ke masa lalu untuk melihat kehidupan pada zaman Jemaah Haji dalam lawatan selama sembilan jam ini.
 

Tempat Bersejarah Menarik Di Boston

Tempat Bersejarah Menarik Di Boston

Tempat Bersejarah Menarik Di Boston

Tempat Bersejarah Menarik Di Boston

Tempat Bersejarah Menarik Di Boston
 

Untuk menempah pakej menarik ini atau sekiranya anda memerlukan maklumat lanjut hanya hubungi Penasihat Pelancongan tempatan anda, tempah dalam talian di btsq.com atau hubungi pakar destinasi kami di (800) 999-8160 untuk merealisasikan percutian di Boston dengan pengalaman yang menakjubkan.

Seperti biasa, Beyond Times Square menawarkan layanan terbaik dan dasar tempahan yang fleksibel untuk membantu anda menempah dengan yakin! Mereka bukan sahaja Beyond Times Square tetapi ‘Mereka Lebih Luar Biasa dan Lebih Unik”. Perkhidmatan mereka di luar jangkaan. BTSQ bertindak sebagai agensi untuk membantu anda menyalurkan semangat perjalanan anda melebihi impian anda.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.