Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Terpaksa La Aku Delete Blog Tersebut

Bermula tengahari tadi, rasa macam ada masalah kat Blog MrJocko. Tiba-tiba tak boleh akses. Masuk sekejap jer, ada prompt blog ada problem. Ada Malware yang datang dari link website blog HazmanFadzil dan BlogMaya.
Dah buntu kejap. Walaupun yang kena serang, blog orang lain, blog kawan-kawan, tapi pasal blog diorang ada link ke Blog MrJocko, sama-sama kena tempias. Tak boleh buka, ada masalah. Kalau Malware, Spyware ni, kalau menyerang hard disk, bahaya jugak. Mesti ramai yang tak berani nak tanggung risiko.
Buat sementara, terpaksa la MrJocko delete link blog HazmanFadzil dan BlogMaya. Selepas semua selesai, nanti MrJocko add balik. Apa punca blog diorang kena Malware??? 

4 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.