Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Tertusuk Todak Di Lumut

Ni cerita lama, masa ni masa balik dari Treasure Hunt dari Lumut. tahun 2007 kalau tak silap. Masa ni memang best, antara treasure hunt yang happening dalam sejarah BNM kerana pertama kali kami buat show kat sana, tepi pantai dan ala-ala Beach Boys plak, hahaha,,,
Masa nak balik KL, kami singgah di bandar Lumut, saja nak kenal town Lumut. First time sampai sini pasal tak pernah ada peluang nak ke Pulau Pangkor. View memang cantik. 
Paling aku rasa teruja bila tengok seekor ikan todak ke haper time tu jadi mercu tanda bandar Lumut. Dan ikan ini lah yang menjadi props kitaorang untuk bergambar hari tu… ekekekek,,,
Temanya, Lumut Di Langgar Todak 🙂 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.