Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Tidur Lebih Selesa Bersama British Airways The White Company

British Airways antara syarikat yang menitikberatkan keselesaan penumpang mereka. Sebab itu, bersama satu lagi syarikat hebat, penumpang pesawat boleh Tidur Lebih Selesa Bersama British Airways The White Company dengan kerjasama terbaru ini.

British Airways mengumumkan rancangan untuk memberi pelanggan pengalaman tidur yang hebat di langit melalui perkongsian dengan jenama gaya hidup mewah, The White Company. Jenama British yang terkenal ini akan membekalkan peralatan tempat tidur dan kemudahan di Club World sebagai sebahagian daripada pelan pelaburan pelanggan bernilai £ 400 juta, dengan fokus pada keunggulan dalam kabin premium dan lebih banyak pilihan dan kualiti untuk semua.

Baca : Promosi British Airways Harga Berbaloi Beli

 


Tidur Lebih Selesa Bersama British Airways

Tidur Lebih Selesa Bersama British Airways
LONDON, UK:
The White Company exclusively for British Airways in Club World photographed at London Heathrow

 

Pada tahun ini, penumpang yang berkunjung ke Club World antara Heathrow dan New York JFK akan diberi kusyen elegan yang baru yang akan disandarkan sebagai sokongan lumbar yang hebat ketika bekerja atau bersantai di atas kapal.
 
Eksklusif untuk British Airways, The White Company juga telah merancang bantal besar dan sarung bantal yang lembut dan selesa. Untuk meningkatkan keselesaan pelanggan, bantal dua sisi, yang telah dirancang dengan khusus untuk kegunaan siang dan malam, mempunyai kain kelabu yang selesa di satu sisi dan kapas putih segar di belakang. Pelanggan juga akan diberi selimut tenunan yang lembut dengan satin trim dan selimut mewah yang dikembangkan khusus untuk meningkatkan kualiti tidur mereka.

Tempat tidur baru dari The White Company kemudiannya akan beransur-ansur dilancarkan di seluruh laluan jarak jauh British Airways.

 

Tidur Lebih Selesa Bersama British Airways Tidur Lebih Selesa Bersama British Airways Tidur Lebih Selesa Bersama British Airways

 

Tidur Lebih Selesa Bersama British Airways
 
Kit aksesori Club World yang baru datang dengan beg yang direka dengan elegan dari Syarikat Putih dan mengandungi produk dari ‘Spa Restore & Relax Collection’ peruncit, serta topeng mata jaket super-lembut, yang menawarkan sentuhan mewah lagi dalam langit. Biasanya ia adalah untuk penumpang Business Class dan First Class British Airways.
 
Alex Cruz, pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif British Airways, berkata: “Pelaburan kami di Club World telah bermula dan kami menendang dengan membantu pelanggan kami tidur lebih baik di langit. Berpartner dengan The White Company, satu lagi jenama British yang terkenal dengan kualiti dan gaya, adalah langkah pertama dalam pelaburan berjuta-juta pound untuk pelanggan premium kami. “
 
Chrissie Rucker MBE, pengasas The White Company, berkata: “Kami bersemangat untuk mewujudkan tidur malam yang terbaik untuk semua pelanggan kami dan saya sangat gembira sekarang bekerja dengan British Airways untuk ‘tidur dengan baik di langit’. Saya harap anda suka hasilnya seperti yang kita lakukan.”

The White Company membuka kedai perdana antarabangsa yang pertama di New York bulan lepas, di daerah Flatiron di bandar itu.
 
British Airways adalah satu-satunya syarikat penerbangan yang mengendalikan penerbangan terus ke London dari Kuala Lumpur menggunakan Boeing 787-9 Dreamliner yang terbaru dan paling maju teknologi. Pelanggan dari Malaysia kini boleh menikmati pilihan empat kabin yang berbeza, iaitu First Class, Club World Business Class, World Traveller Plus Premium Cconomy dan World Traveller Economy Class.
 
Semua penerbangan dari Kuala Lumpur ke destinasi British Airways di London Heathrow Terminal 5. Dari sini pelanggan boleh menikmati hubungan bebas stres ke destinasi di UK, Eropah dan Amerika Syarikat. Eksklusif kepada pelanggan British Airways dan Iberia Airlines, Terminal 5 dinamakan oleh Skytrax pada Mac 2016 sebagai Best Airport Terminal Award untuk tahun kelima berturut-turut. Manakala Lapangan Terbang London Heathrow juga memenangi anugerah Best Airport Shopping Award.
 
Jangan lupa, di British Airways juga ada banyak menu halal yang boleh anda pilih. http://www.mrjocko.com/2016/06/british-airways-sedia-menu-halal-flight.html. Untuk maklumat lanjut, sila lawati www.ba.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.