Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Tiket Kuala Lumpur Madrid Cuma RM99 Beli Di Website AirAsia

Percaya tak kalau saya kata anda boleh dapatkan Tiket Kuala Lumpur Madrid Cuma RM99 Beli Di Website AirAsia? Ya, kempen promosi terbaru AirAsia telah memperluaskan penawaran dalam taliannya untuk memasukkan penerbangan ke syarikat penerbangan lain kerana ia mengubah airasia.com ke platform perjalanan dan gaya hidup Asia Pasifik.

Diumumkan dengan kerjasama syarikat teknologi perjalanan terkemuka Kiwi.com, destinasi seperti London, Dubai, Madrid dan Auckland kini boleh didapati kepada lebih daripada 50 juta pengguna bulanan unik yang memilih menempah penerbangan, hotel, aktiviti dan banyak lagi di airasia.com.

Ketua Pegawai Eksekutif airasia.com Tony Fernandes berkata, “Hari ini adalah hari yang sukar dipercayai. Apabila kami memulakan AirAsia sebagai syarikat penerbangan kos rendah pada tahun 2001, saya tidak fikir satu hari nanti kami akan menjual pesaing kami. Tetapi jika ada satu perkara yang saya pelajari, itu tidak pernah dikatakan tidak pernah. Tidak pernah mengatakan tidak pernah dan percaya yang tidak dapat dipercaya. Hari ini, dengan bantuan Kiwi.com, kami mencipta semula diri kami sebagai lebih daripada sekadar sebuah syarikat penerbangan, menghidupkan penglihatan kami untuk airasia.com sebagai kedai perjalanan seharian di rantau ini. ”

Baca : Cara Dapat Tiket Murah AirAsia
 

Tiket Kuala Lumpur Madrid Cuma RM99 Beli Di Website AirAsia

Tiket Kuala Lumpur Madrid Cuma RM99 Beli Di Website AirAsia

kuala-lumpur-madrid-airasia-ticket
Kuala Lumpur ke Madrid cuma RM99 di AirAsia.com

 

Tiket Kuala Lumpur Madrid Cuma RM99 Beli Di Website AirAsia Kiwi.com

Airasia.com Ketua Pengedaran Penerbangan Rajiv Kumar berkata, “Sebagai tambahan kepada perkongsian strategik dengan Kiwi.com, yang memberi tumpuan kepada perkongsian kandungan dan teknologi, kami juga meneroka peluang untuk berurusan secara langsung dengan syarikat penerbangan dan syarikat yang melengkapkan rangkaian sedia ada kami dan perkhidmatan pelancongan di luar Asia Pasifik. ”

Dikuasakan oleh Kiwi.com, pengguna laman web AirAsia akan dapat menempah perjalanan ke lebih dari 100 syarikat penerbangan ke destinasi yang tidak dilayan oleh AirAsia, termasuk Eropah, Australia, New Zealand, Timur Tengah dan Amerika.

Ketua Pegawai Eksekutif Kiwi.com Oliver Dlouhý berkata, “Saya sangat bangga bahawa Kiwi.com telah dipilih untuk memaksimumkan transformasi AirAsia dan cita-cita untuk menjadikan airasia.com platform perjalanan dan gaya hidup yang terkemuka. Kami mempunyai banyak syarikat penerbangan dan pembekal tanah di mana kami dan bersama-sama dengan AirAsia dan pangkalan pelanggannya yang luar biasa, kami bangga dapat membuka platform mereka ke seluruh dunia. ”

Tiket Kuala Lumpur Madrid Cuma RM99 Beli Di Website AirAsia Kiwi.com
Promosi AirAsia Kuala Lumpur Madrid RM99

Baca : AirAsia Terbang Ke Hawaii USA

Untuk meraikan pengumuman dan perkongsiannya dengan Piala Davis oleh Rakuten, yang berlangsung pada 18-24 November 2019 di Madrid, Sepanyol, AirAsia telah memulakan kempen pemasaran global yang menampilkan Sepanyol Allstar, Airasia.com, Kepala Produk Pablo Allz Salcedo

Kempen ini dilancarkan di RedQ, ibu pejabat global AirAsia di Kuala Lumpur hari ini untuk banyak promosi dengan tiket tambang murah promosi ke Madrid dari Kuala Lumpur, Bangkok, Jakarta dan Sydney dari hanya RM99 / THB999 / IDR333,000 / AUD199 * (USD25) . Harga tambang sekaligus promosi sekurang-kurangnya RM499 / THB4,999 / IDR1,699,000 / AUD399 * (USD125) juga akan dipasarkan untuk tetamu yang terlepas tawaran tawaran awal.

Tempah tambang promosi ke Madrid, Sepanyol pada airasia.com pada 16 November 2019 dari 9.00am (GMT +8) untuk perjalanan segera sehingga 31 Mac 2020.

Kempen itu bermula dari penyusunan semula syarikat, yang memisahkan operasi syarikat penerbangan AirAsia dari lengan perjalanan dan gaya hidupnya, airasia.com. Sejak penyusunan semula itu diumumkan pada bulan Ogos tahun ini, lebih daripada 700 kakitangan Allstar telah direkrut, dan sebagai tambahan kepada yang berpusat di Asia Pasifik, kampus airasia.com baru akan dibuka di pusat Kuala Lumpur awal tahun depan.

* Maksimum 2 penumpang bagi setiap transaksi. Penerbangan dikendalikan oleh syarikat penerbangan pihak ketiga dan tersedia untuk tempahan dari Kuala Lumpur, Bangkok, Jakarta dan Sydney pada 16 November 2019 sahaja. Terma dan syarat Kiwi.com dikenakan. Tersedia untuk tempahan di web sahaja.

Apalagi layari laman web AirAsia.com sekarang!!!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.