Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

TimeTraveller Watch Touch-N-Go Pertama Di Malaysia

Selalu hadapi masalah hilang Kad Touch-n-Go? Dah top-up RM100, tetapi hilang tak tahu letak mana? Kini tidak perlu risau lagi dengan pelancaran jam Touch-n-Go TimeTraveller Watch #Watch2PayMY.

Bersempena dengan pelancaran “TimeTraveller Watch” yang pertama di Malaysia, seutas jam tangan yang bergaya dengan fungsi Touch ‘n Go diciptakan untuk tujuan tambah nilai dan pembayaran segera di outlet-outlet yang menerima pembayaran Touch n Go.

11street (www.11street.my), mengumumkan kerjasama terbaru dengan DCR Marketing, pembekal utama yang membuat aksesori fesyen inovatif seperti jam TimeTraveller Touch n Go ini untuk bergabung bersama lamab belian online seperti e-mall 11street di Malaysia.

Membawa “TimeTraveller Watch” dalam pembelian dalam talian 11street, Hoseok Kim, Ketua Pegawai Eksekutif 11street berkata, “Keselesaan memainkan peranan utama pada pembelian masa kini dan ia lebih mudah jika ia boleh diakses dalam pembeliaan secara talian berbanding pembelian biasa di kedai. Pengguna boleh buat pilihan untuk membeli “TimeTraveller Watch” di 11street dengan mudah dengan membuat pesanan mereka di hujung jari mereka”.

Baca : Jam GShock Koleksi Jam Vintage Jenama Casio Dari Japan

 


Product Review TimeTraveller Watch Touch-N-Go

TimeTraveller Watch Touch-n-Go

Menawarkan fungsi ultra-biasa, “TimeTraveller Watch” membolehkan pengguna untuk membeli-belah, guna untuk bayaran tol perjalanan, makan dan banyak lagi. Dengan “Jam Kad Touch n Go” diaktifkan dengan fungsi Touch ‘n Go, pengguna boleh menggunakannya di lebih 2,000 kedai Touch’ n Go yang mengambil bahagian di Malaysia.

“Selama ini, Touch ‘n Go telah berkembang pesat dalam penggunaan di Malaysia dan  bekerjasama dengan kebanyakan kedai runcit gergasi seperti Watsons, Tesco, Mydin, Baskin Robbins dan banyak lagi dalam usaha mempromosikan pembayaran tanpa tunai. Dan sekarang, “TimeTraveller Watch” mewujudkan satu lagi platform diakses bagi pengguna untuk membawa kad Touch ‘n Go keluar dari kereta dan membeli-belah dengan cara yang lebih mudah dan bergaya. Ini adalah ‘Payment Reimaging’,” kata Syahrunizam Samsudin, Ketua Pegawai Eksekutif Touch ‘n Go Sdn Bhd.

Memperkenalkan teknologi boleh pakai canggih ke dalam pasaran Malaysia, Rosalie Lin, Pengurus Pemasaran DCR Marketing bersama, “Pada DCR, kita tidak pernah berhenti mencari ciptaan yang lebih baik dan lebih berani untuk memenuhi permintaan pasaran. Dengan memegang yang sama percaya, 11street, Touch ‘n Go dan DCR Marketing komited untuk menyediakan rakyat Malaysia dengan produk dan perkhidmatan di barisan hadapan dalam teknologi dpt dipakai, memastikan tahap kepuasan pengguna. “

TimeTraveller Watch Touch-n-Go

TimeTraveller Watch Touch-n-Go

TimeTraveller Watch Touch-n-Go

TimeTraveller Watch Touch-N-Go Pertama

“TimeTraveller Watch” kini dijual pada harga RM222 termasuk 6% GST dan penghantaran percuma di dalam Malaysia sahaja untuk 100 pembelian pertama sahaja di lama belian online 11street. Harga runcit sebenar ialah RM239 (tidak termasuk 6% GST) dan akan mula dijual di outlet Touch ‘n Go di The Sphere, Bangsar South dan KL Sentral. Jam “TimeTraveller Watch” kini boleh didapati dalam 2 warna iaitu hitam dan putih. Koleksi warna lain akan disediakan tidak lama lagi.

Untuk menyemarakkan lagi kempen jualan Touch n Go TimeTraveller Watch ini, satu peraduan yan gdiberi nama ‘Share & Win Contest’ akan dipromosikan di Facebook 11street dan LINE bermula dari tarikh 3 hingga 12 Jun 2016.

Enam pemenang dengan kapsyen paling kreatif dan punyai LIKE tertinggi bagi setiap platform akan dipilih sebagai pemenang, mengikut terma dan syarat. Bagi mereka yang berminat, sila layari 11street ini FB Page: https://www.facebook.com/11street.my atau Instagram Page: https://www.instagram.com/11streetmy.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.