Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Tips – Salah satu sebab aku malas nak komen

Korang ada blog? Aku ada blog. Dr M pun ada blog. Tapi blog Dr M jauh bernilai dari blog aku…Kalau korang ada blog, sure korang suka post entry dan mau kengkawan komen kan??? Pasal bila kawan komen, terasa entry kita bernilai.Skang aku nak tanya, apa prasaan korang bila nak komen kat blog, atau kat notes Facebook, korang kena key-in "word verification" la, password la, key word la, leceh kan,,,? Ni pendapat aku la. Tadi semangat nak komen, nak klimaks, alih2 susah lak nak komen, kena taip verification. Kena lak cam aku pakai henpon nak komen, susah betul nak guide cursor atau point ke kotak verification tu,,,
Last-last, aku cancel kan niat untuk komen,,, so, rugi la penulis blog tu dengan komen aku,,,p/s : aku rasa blog CheDet pun xder word verification,,, kan?

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.