Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Berakhirnya Travel Ke Ho Chi Minh Dengan AirAsia VietJet Air 2017

Setelah hampir seminggu, maka berakhirnya Travel Ke Ho Chi Minh Dengan AirAsia VietJet Air 2017. Perjalanan dari KLIA2 menuju ke Da Nang dengan AirAsia selama 4 hari dan kemudina terbang menggunakan VietJet Air dari Da Nang Airport ke Ho Chi Minh City. Ia satu perjalanan yang menarik dibawah kendalian Victoria Tourism Vietnam.

Untuk info, Victorian Tourism Vietnam adalah sebuah agensi pelancongan yang terbesar dan terkenal di seluruh Vietnam. Mereka lah yang mengatur dan menjadi host untuk FAM Trip MrJocko ke Vietnam kali ini. Nak baca pasal Victoria Tourism Vietnam ini boleh layari www.victoriatourism.com.vn

Travel Ke Ho Chi Minh Dengan AirAsia JetAir 2017

Travel Ke Ho Chi Minh Dengan AirAsia

 

Vietnam memang satu destinasi wajib lawat di ASEAN. Banyak yang menarik dengan tawaran pakej hotel, tour arrangement dan makanan yang murah boleh korang pilih. Lagipun, ada pilihan menu makanan halal atau bawa sendiri makanan dari Malaysia. Mudah.

Kalau nak bercuti di pantai datang ke Da Nang. Kalau nak lihat sejarah, banyak di Ho Chi Minh City. Kalau nak pergi ke percutian tanah tinggi dan sejuk, boleh cuba jelajah bandaraya Hanoi.

Baca entry pasal Da Nang www.mrjocko.com/tag/da-nang dan Ho Chi Minh www.mrjocko.com/tag/ho-chi-minh

 

Travel Ke Ho Chi Minh Dengan AirAsia Travel Ke Ho Chi Minh Dengan AirAsia Travel Ke Ho Chi Minh Dengan AirAsia

 

Kalau nak travel ke Da Nang dan Ho Chi Minh, sudah pasti boleh cuba untuk terbang dengan pesawat AirAsia atau Jet Air. Ramai yang tahu, pakej tiket murah AirAsia boleh didapat sepanjang masa di laman web www.airasia.com.

Jika berada di Vietnam dan mahu terbang ke bandar utama dalam Vietnam, local flight yang menjadi pilihan ialah VietJet Air www.vietjetair.com

 

Travel Ke Ho Chi Minh Dengan AirAsia
JetAir Vietnam

Travel Ke Ho Chi Minh Dengan AirAsia

 

Untuk FAM Trip kali ini, ia satu pengalaman baru dan semestinya ia menarik untuk korang cuba. Merasai pengalaman mandi manda di Da Nang Beach dan kemudian ke Ho Chi Minh untuk melihat sejarah perang di Ho Chi Minh City.

Terima kasih buat penaja Victoria Tourism Vietnam, Premium Travel Magazine dan juga Huawei Malaysia atas tajaan kembara MrJocko untuk kali ini. InsyaAllah kalau ada peluang boleh lagi kita kerjasama.

Untuk gambar dan video menarik dari Huawei Mate 9, boleh layari Facebook MrJocko dan juga YouTube MrJocko. #VictoriaTourism #PremiumTravel #HuaweiMate9

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.