Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Travelibur : Blog Ke-5 Kendalian Blooggers Media

Blooggers Media bermula pada March 2013 dan kemudian di daftarkan secara rasmi di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dan kini telah lebih setahun Blooggers Media beroperasi. Bermula dengan jenama MrJocko Dot Com, EatTravelicious Dot Com dan kemudian dengan blog Blooggers Media sendiri. 

 

Setelah hampir setahun, Blooggers Media mula menerbitkan blog berita MyMalaysian Dot Com dan kini paling baru Travel Blog yang akan beroperasi sebagai Travel Blog 100% dalam bahasa Inggeris iaitu Travelibur Dot Com.

 

 

 

Travel Blog Malaysia

 

 

 

Untuk sementara waktu, kesemua blog ini mempunyai Fanpage tersendiri dan kami, Blooggers Media beroperasi dengan kekuatan 3 orang tenaga ditambah dengan sokongan rakan-rakan blogger lain untuk Special Project, Product Review, Food Review dan juga FAM Trip Travel. 

 

Kami memang mencari rakan-rakan yang berminat untuk sertai kami dengan hati yang terbuka.

 

Kami masih baru, tetapi kami tetap berbangga kerana masih lagi berpeluang berkongsi sedikit rezeki dengan rakan-rakan blogger yang lain samada blogger baru dan juga blogger hebat. Kami akan meneruskan cara kami, Blooggers Media kerana kami sudah terbukti berjaya membawa konsep Blooggers ini bersama klien kami dan rakan-rakan blogger yang lain.

 

Untuk rakan-rakan yang telah memberikan komen, kritikan, cadangan dan idea, kami ucapkan berbanyak terima kasih. Untuk rakan-rakan blogger dan klien yang telah menyokong kami setakat hari ini, jutaan terima kasih juga kepada anda semua.

 

Blooggers Media, Rezeki Kami Untuk Di Kongsi Bersama

 

7 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.