Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Trend Micro™ Smart Protection Suite Lindungi Anda Dari Jenayah Siber

Semakin banyak syarikat yang berkongsi data menggunakan ‘CLOUD’, ia meningkatkan risiko keselamatan siber. Selaras dengan trend ini, Trend Micro Incorporated, perintis global dalam perisian keselamatan, hari ini mengumumkan peningkatan utama kepada Trend Micro™ Smart Protection Suite set penyelesaian. 

 

Menurut laporan Trend Micro Quarter 2 Keselamatan Roundup terkini, tahap serius serangan telah meningkat, menonjolkan kepentingan pelan tindak balas kejadian dan organisasi kesedaran keselamatan. Berdasarkan laporan itu, Trend Micro telah berjaya menyekat purata 5.8 bilion ancaman sebulan pada suku tahun ini, menunjukkan peningkatan yang kecil daripada 5.4 bilion ancaman suku tahun lepas. 

 

 

Trend Micro Smart Protection Suite Anti Virus

 

Trend Micro™ Smart Protection Suite Lindungi Anda

 

Trend Micro Smart Protection Suite

 

Trend Micro Smart Protection Suite

 

 

 

Dua pilihan untuk Trend Micro ™ Smart Protection Suite adalah seperti berikut: 

 

1. Trend Micro™ Smart Protection For Endpoints – ia berprestasi tinggi sehingga ke titik akhir keselamatan yang melindungi komputer meja dan fizikal terhadap landskap ancaman yang sentiasa berubah pada hari ini menggunakan pelbagai teknik anti-malware. 

 

2. Trend Micro™ Smart Protection Complete – adalah suite keselamatan yang melindungi pengguna anda tidak kira di mana mereka atau apa yang mereka lakukan. 

 

Ternyata, Trend Micro™ Smart Protection Suite lindungi anda dari jenayah siber. 

 

Trend Micro™ Cloud App Security – Bekerja dengan Office 365 menggunakan API untuk Microsoft Exchange Online, SharePoint Online, dan OneDrive untuk Perniagaan. Menyediakan data secara encryption dengan customer-managed keys. Ia membolehkan kawalan data ditambah samping memelihara fungsi Office 365 dan membantu mengurangkan risiko dengan mengimbas malware terlebih dahulu melalui analisis sandbox dan memudahkan pematuhan pencegahan kehilangan data.

 

Trend Micro™ Smart Protection Suite kini boleh didapati dengan harga RM116 dari wakil sah Trend Micro Partners. Sila hubungi 03-2772 2288 dan bercakap dengan ejen-ejen perkhidmatan pelanggan kami yang mesra untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.