Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Trending Shasha Mendoza Dan Sharifah Zohra Jabeen

Fuh!!! Memang famous dua dua celebrity ini. Seorang bernama Shasha Mendoza dan seorang lagi Sharifah Zohra Jabeen. Kenapa dua dua celebrity ini tiba-tiba menjadi TRENDING di Twitter dan Facebook???
Kisahnya, Shasha Mendoza ni sebenarnya seorang model sambilan berumur 19 tahun. Yang menjadi kontroversi apabila Shasha Mendoza, dengan kenyataannya menghina Himpunan Kebangkitan Rakyat baru-baru ini. Apalagi, terus dia menerima serangan dan kritikan oleh penyokong pembangkang di beberapa laman sosial termasuk Twitter dan Facebook.
Cerita Moderator Sharifah Zohra Jabeen pula, beliau merupakan Presiden Suara Wanita 1Malaysia atau SW1M. Kisah panas dia, bermula setelah beliau menunjukkan tingkahlaku yang kurang professional Profesional di Forum Awam di Universiti Utara Malaysia baru-baru ini dan menerima kutukan hebat di Twitter dan Facebook. Video tersebut boleh di cari di YouTube.
Ermmm,,, adakah trending sekarang,,, lebih ramai penyokong Pembangkang atau ini terjadi kerana Shasha dan Sharifah kerana seorang perempuan??? 🙂

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.