Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Trick Magician Hebat Gaya David Copperfield

Aku masa zaman budak2, salalu gak la terpikir, terer jugak org2 yg buat silap mata ni. Bak kater mat salleh, Magician. terpukau la tgk diorang buat benda2 magic ni.

Sejak dah jadik dewasa ni, baru la aku tau, smua tu trick semata2. Cuba certain part tu, trick yg diorang buat cukup kemas, cam perfect, samapi kita tak leh agak dan tertanya, camana la diorang tu buat?

david_copperfield_magic
 

Yg ni aku baru dpt dr kwn2. Email. Sample of trick yg diorang buat masa diorang nak tukar org kat pentas. Katanya, ni trick si David Copperfield. kalau korang blum penah tgk, meh aku share…

p/s: pas ni aku nak try buat la.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.