Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Trip KL JB Jogja Bali Asean Traveller Selfie Expert

Yeay!!! Masa untuk travel kembali lagi. Kali ini MrJocko diberi peluang untuk mencuba keseronokkan dalam kempen Asean Traveller Selfie Expert bermula dari Kuala Lumpur – Johor Bahru – Jogjakarta – Bali hanya dalam masa 4 hari sahaja. Camana? Pernah buat trip seperti ini.

Teaser entry ini sekadar berkongsi maklumat tentang penerbangan AirAsia menawarkan penerbangan dari Kuala Lumpur ke Johor Bahru setiap hari. Manakala, untuk anda yang berada di Johor dan juga Singapura, anda boleh terbang dari Senai International Airport menuju ke Jogjakarta untuk penerbangan yang lebih mudah. Dan jika nak ke Bali, jangan risau, boleh ambil flight dari Jogjakarta menuju Bali. Mudah kan???

Ada banyak yang boleh kami singgah sepanjang perjalanan trip kami yang bertemakan Asean Traveller Selfie Expert ini. InsyaAllah akan dikongsi dalam Facebook MrJocko, Twitter, Instagram dan semestinya blog.

Untuk anda pembaca blog nak tahu lokasi menarik di Johor Bahru, lokasi menarik di Jogja dan juga di Bali, nanti baca cerita travel menarik di Blog MrJocko yer…

Wassalam… Jom Travel bersama AirAsia.

Asean Traveller Selfie Expert

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.