Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Tuah Dapat Sekilo Jongkong Harga Beribu RM

Ini lah yang orang cakap, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia, siapa yang tahu. rajin, usaha, baik budi, mesra dengan orang akhirnya dapat hadiah cabutan bertuah Satu Jongkong Perak seberat 1 kilogram. Berat tu dowh…

Itu la rezeki bro kita, Jejai @ Teratakarmo yang mendapat rezeki bergolek-golek sewaktu join event ‘Sepetang Bersama Denaihati’ anjuran pihak Denaihati. Entry dari Jejai boleh korang baca kat sini
Memang rezeki bro Jejai la. Dapat hadiah utama. So, korang kalau nak hadiah jugak rajin-rajin la jenguk blog Denaihati dan blog Teratakarmo. Diorang pun selalu buat contest yang best-best.
Eh! Aku pun nak buat contest juga la. hadiah apa??? Tungguuu…

MrJocko.com

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.