Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

TV 32″ For Sale

Memandangkan aku duk Apartment jer, space hall tu kecik jer tak sama cam rumah teres. Jadi, untuk jimatkan space, aku tengah berkira2 nak jual TV aku ni,,,aku beli Feb 2007. So far rosak tak der,,, kalau masuk kat ASTRO memang cantik

Mana lah tau, kot2 sesaper yg nak buat Second TV dan berminat nak beli, buleh la call aku atau email aku rosmadishakri@yahoo.com. Aku nak jual RM500 jer – Nego. Delivery sendiri. Aku rasa bleh muat pakai kenari atau van.

TV ni besar sgt, kena pakai 2 org kalau nak angkat.

Details ;
Brand : Futek
Made : Japan
Supplier/Shop : Amcorp Mall, PJ, 1st Floor
AV in/Out : 3 Set + 1 Set Front
Version : HDTV Flat Screen

Tolong war war kan kat kwn2 kot2 ader yg berminat…

Thanks

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.