Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Unboxing Huawei Watch Fit 2 Harga Malaysia RM649

Ini gajet smartwatch pertama kami daripada Huawei. Pengalaman Unboxing Huawei Watch Fit 2 mengujakan kami, kerana peranti ini memang sangat sepadan dengan mana-mana telefon pintar Huawei dan juga mana-mana OS Android atau iOS. Tidak perlu risau, ia peneman yang berbaloi jika anda mahukan ‘perakam’ aktiviti anda sehari, dari bangun tidur, makan, berjalan, berlari, stress, denyutan nadi dan hingga menyukat kualiti tidur anda.

Huawei Watch Fit 2 ialah alat yang anda mesti guna apabila anda menggunakan penjejak kecergasan Band Huawei. Dengan ciri untuk menjadikannya lebih berprestasi seperti jam tangan sukan, jam tangan pintar dan penjejak kecergasan semuanya dalam satu. Sebab itu, kami katakan, ia antara peneman terbaik anda.

Baca : Bagus Kah Telefon Pintar Huawei P50?

Unboxing Huawei Watch Fit 2

 


Unboxing Huawei Watch Fit 2 Harga Malaysia RM649

Unboxing Huawei Watch Fit 2
 

Watch Fit pertama Huawei dilancarkan pada tahun 2020. Selepas 2 tahun, Huawei kembali dengan model baru yang ditambahbaik. Banyak ciri baharu Fit 2 diolah baik dan dimasukkan ke dalam peranti baru ini. Daripada jam tangan baharu tersebut dan termasuk cerapan berjalan baharu yang lebih pintar, ciri jam tangan pintar yang lebih baik sambil juga menjanjikan hayat bateri selama seminggu.

Setiap unit Huawei Watch Fit 2 dijual dengan set lengkap termasuk jam, USB charger unik Fit 2 dan buku manual.
 

Unboxing Huawei Watch Fit 2
 

Pada harga cuma RM649, Fit 2 didatangkan dengan jauh lebih murah daripada jam tangan pintar Huawei, jadi dengan spesifikasi serupa yang ditawarkan anda boleh menjimatkan wang dan memilih teman Fit baharu.

Reka bentuk model ini terdapat dalam tiga edisi. Model ini memang boleh diganti tali jam dengan mudah, paparan skrin pemuka AMOLED 1.74 inci dan juga kelebihan 5 ATM kalis air. Huawei menyertakan penarafan kalis air 5ATM yang sama seperti jam tangan pintarnya, yang bermaksud anda boleh berenang dengannya selagi anda tidak tenggelam lebih daripada 50 meter.
 

Unboxing Huawei Watch Fit 2

Unboxing Huawei Watch Fit 2

Unboxing Huawei Watch Fit 2

Unboxing Huawei Watch Fit 2

Unboxing Huawei Watch Fit 2
 

Cara terbaik untuk kami gambarkan peranti Huawei Watch Fit 2 ini ialah ia kelihatan seperti penjejak kecergasan tetapi masih berfungsi seperti jam pintar. Ia mempunyai paparan skrin sentuh yang tipis, tali boleh tanggal, HarmonyOS Huawei yang menjalankan rancangan perisian dan pilihan untuk mengekalkannya kelihatan sporty atau memberikan daya tarikan acara yang lebih formal.

Huawei menawarkan Fit 2 dalam tiga versi iaitu Aktif, Klasik dan Elegan. Perbezaan terbesar antara ketiganya ialah penambahan NFC dan aluminium pada versi Klasik dan Elegan. Sebagai contoh, jam pintar versi Aktif, ia dibalut reka bentuk 46mm itu dalam polimer dan dipadankan dengan tali silikon biru. Walaupun tanpa logam tambahan itu ia kelihatan dan terasa seperti boleh dipakai yang bagus untuk dipakai.

Penjejakan dan ciri terbaik peranti ini termasuk :

97 mod senaman
Import laluan dan navigasi
Pemain muzik atas kapal
Animasi senaman pantas
Panggilan Bluetooth
 

Kat mana nak beli produk Huawei Malaysia???

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.