Site icon Travel Blogger Malaysia

Unboxing PROVITAL Immuna Plus Minuman Berkhasiat Dewasa 40an

Susu untuk kesihatan, kali ini kami Unboxing PROVITAL Immuna Plus Minuman Berkhasiat untuk orang dewasa berumur lebih dari 40an. Macam kami yang dah melebihi umur 40, makanan tambahan seperti ini sebenarnya sangat penting. Minuman susu seperti ini, adalah salah satu daripada minuman supplement khas untuk memberikan imunisasi yang extra kepada kita yang sudah berumur.

Uasaha ini adalah untuk mengaktifkan sistem imunisasi anda dengan minuman tambahan kesihatan seperti produk Provital ini. Ia antara produk yang semakin dipercayai dapat membantu menambah imunisasi pengguna dalam kehidupan seharian.

Apa yang perlu anda tahu?

Umumnya diketahui bahawa fizikal manusia merosot seiring dengan meningkatnya usia tua. Akibabt pemakanan yang tidak seimbang, kita sepatutnya boleh mencari alternatif lain untuk mendapatkan bekalan makanan dan minuman kesihatan tambahan bagi membantu tubuh badan supaya dapat kembali kuat dalam imunisasi badan.

Baca : Kekal Aktif Untuk Menjaga Kesihatan Dengan Berbasikal

  

 

Unboxing PROVITAL Immuna Plus Minuman Berkhasiat Dewasa 40an

 

PROVITAL Immuna Plus Minuman Berkhasiat

Susu Kesihatan Umur 40an


Kini, ramai orang dewasa Malaysia semakin sedar akan pentingnya kesihatan imun dan mengambil langkah proaktif untuk menjaga kesejahteraan mereka secara keseluruhan dan terutama untuk meningkatkan imuniti mereka.

Bersempena dengan pelancaran kempen Activate Your Immunity, Activate Your Life, Mead Johnson Nutrition menganjurkan pelbagai program untuk memberi fokus kepada pengkongsian betapa pentingnya pemakanan dan imunisasi kepada orang dewasa Malaysia.

Kempen yang berkaitan dengan pengenalan Mead Johnson Nutrition mengenai susu berkhasiat dewasa pertama, PROVITAL Immuna Plus, bertujuan untuk meningkatkan kesedaran akan pentingnya menjaga kesihatan kita ketika kita terus meningkat usia . Usaha ini adalah untuk mendidik masyarakat, terutama segmen masyarakat dewasa mengenai manfaat penuaan secara positif dengan mengambil alih kehidupan dan kesihatan mereka.

Bahan-bahan Provital

QR Code – Safety Sealed

Immuna Plus Van 960g. New Provital Immuna Plus dengan campuran nutrien yang unik membantu menyokong sistem imun yang sihat. Campuran nutrien unik ini mengandungi beta-glukan ragi untuk membantu menyokong sistem imun yang berkaitan dengan selesema. Ia memberikan 0.2g beta-glukan ragi dalam 2 hidangan sehari dan jumlah ini memenuhi jumlah yang disyorkan untuk kesan ini. Provital Immuna Plus mengandungi Kalsium, Vitamin D & magnesium yang merupakan nutrien penting sinergistik untuk mobiliti. Dengan dua hidangan sehari, ia dapat memenuhi 50% keperluan pengambilan kalsium untuk orang dewasa yang berumur lebih dari 40 tahun.

Unboxing PROVITAL Immuna Plus Minuman Berkhasiat

Untuk informasi, Malaysia RNI 2017 mengesyorkan pengambilan kalsium diet harian sebanyak 1000-1200mg untuk berumur lebih dari 40 tahun.

Mari sertai kami semasa kami membincangkan:
• Memahami sistem dan fungsi imun anda
• Cara untuk mencapai imuniti yang kuat dan pengalaman penuaan positif melalui pemakanan
• Pelancaran PROVITAL Immuna Plus dan Immunity Calculator

Cara Penyediaan

1. Tuang kira-kira 160 ml air suam ke dalam gelas
2. Tambahkan 3 scoop Provital Immuna Plus serbuk kira-kira 30g untuk menghasilkan kira-kira minuman 185ml minuman
3. Kacau dan gaul hingga larut
4. Cadangan penggunaan sebanyak 2 hidangan sehari (sekitar 60g)

Bahan-bahan
Serbuk susu skim (susu lembu), maltodekstrin (tanaman), susu tepung penuh (susu lembu), sukrosa, mineral (kalsium karbonat, tricalciumphosphate, ferrous sulfate, sodium sitrat, zinc sulfate, manganese sulfate and sodiumselenite), perasa tiruan (vanila).

Untuk yang bertanya, jangan risau, produk Provital Immuna Plus ini mempunyai tanda sijil Halal dari pengeluar dari negara Thailand.

Kalau nak beli secara online, order sahaja di pautan Watson Malaysia Provital ini.

Untuk kaki shopping di Lazada Malaysia klik sini dan kaki shopping Shopee layari pautan ini. Nanti mereka akan hantar ke pintu rumah anda. Mudah kan?

Exit mobile version