Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Universal Studios Singapore

Korang mesti dah ramai dgr citer pasal negara jiran Singapore dah ada Universal Studios sendiri kan kat Pulau Sentosa.
CNY lepasdgr kata dah buat opening ceremony, partially. Mungkin blum siap sepenuhnya. Aku dah try carik infor kat internet, blum byk info yg aku dapat cuma yg aku dpt tau harga setiap orang dewasa sekitar RM150 dan kanak2 separuh harga. Dlm blog www.TUNEHOTEL.com.my plak aku tgk harga utk 2 dewasa dan 2 kanak-kanak sekitar RM550.

Salah satu trademark kat sana

Camana? Apa pendapat korang, mahal tak? Kalau kira nilai matawang kita mahal kot. Tp kalau rate Singapore baru dlm $75. Masa aku nak beli single tiket MovieWorld kat Gold Coast pun Aussie $69. Dgn map gambaran MAP yg di beri memang nampak menarik dan berbaloi dgn harga. Tambah lagi dgn yg gila ride roller coaster, flying carpet ke atau benda2 yg bleh kasik gegar adrenalin korang, sesuai sangat. Aku jangan harap… lemah semangat sikit.

ada brani???

Apa pun kita tunggu la dulu. Dengar kata nak open 1st Q 2010. Nak pegi sana, bleh la start simpan duit skang. Nak save, stay kat JB, pagi gerak ke Pulau Sentosa naik bas. Yg byk duit, bleh stay kat Singapore, tak yah susah2 naik bas jauh-jauh kan?
2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.