Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Video Clips Food Review Beras Jasmine Beras Terbaik

Sebelum ini saya tulis artikel. Kali ini, saya kongsi Video Clips Food Review Beras Jasmine Beras Terbaik. Saya sendiri sudah cuba, keluarga saya sudah cuba dan beberapa rakan yang lain sememangnya memang suka bila memasak nasi dengan beras Jasmine Malaysia.

Kami sekeluarga paling suka makan beras Jasmine Sunwhite, jenis yang paling popular untuk jenama ini. Lagipun brand Jasmine Rice ni memang dan terkenal dan terbukti kualitinya.

Baca : Beras Jasmine Yang Sedap

 


Video Clips Food Review Beras Jasmine Beras Terbaik

jasmine-rice-malaysia
 

Beras Jasmine menawarkan produk dan perkhidmatan beras berkualiti sejak 50 tahun lepas.

Jasmine Food Corporation Sdn Bhd adalah syarikat terkemuka dalam pengedaran dan pemasaran beras di Malaysia. Mereka telah terlibat dalam industri beras sejak awal 1950-an. Produk Jasmine diedarkan melalui rangkaian yang menyeluruh peniaga di seluruh negara, termasuk pasar raya besar tinggi trafik dan pasar raya, pasar mini, kedai runcit dan lain-lain.

Sudah banyak kali MrJocko travel ke luar negara seperti negara Thailand, Jepun, Korea dan Taiwan, nampaknya beras Jasmine Rice Malaysia, terutamanya Jasmine Sunwhite memang antara beras terbaik yang pernah MrJocko rasa, kualiti jenama dari Malaysia. Thumbs Up!!!
 

Jasmine Sunwhite beras wangi special

 

Layari info tentang Jasmine Rice Malaysia

Untuk informasi, produk Jasmin Rice Malaysia ini termasuk lah :

Fragrant Rice
Imported White Rice
Local White Rice
Specialty Rice
Brown / Health Rice
Calrose Rice
Glutinous Rice
Rice Vermicelli

Jasmine Food Corporation Sdn Bhd (New-198701003685 Existing-162356-H)
Lot 5, Jalan Sejahtera 25/124, Seksyen 25, 40000 Shah Alam, Selangor D.E., Malaysia. Tel: 603-5122 3188 | Fax: 603-5122 3288 | Toll-free: 1800 229 888

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.