Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Produk Review Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Vitamin Shaklee memang bagus untuk kesihatan. Produk jenama terkenal seperti Vitamin Shaklee, ramai yang dah tahu pasal Shaklee. Ramai yang dah guna produk Vitamin Shaklee ini untuk makanan tambahan dan juga sebagai suppliment food dalam hidup mereka seharian. 

Vitamin Shaklee sudah terbukti berkesan dan ramai yang berpuas hati menggunakan produk kesihatan Shaklee ini. Antara sebabnya ialah produk Shaklee bagus untuk sistem badan dan dihasilkan dari bahan-bahan asli, semulajadi dan produk yang efektif untuk kegunaan dan kesihatan pengguna.

Baca : Produk Kesihatan Aura Hot Bio Stem Cell

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

 


Produk Review Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

 

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan
 
Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan
Senanrai Jenis Vitamin Shaklee
 
 

Secara keseluruhan, ada banyak jenis produk Shaklee untuk pilihan pengguna. Tetapi yang paling menarik MrJocko adalah produk kesihatan iaitu makanan suplimen, vitamin Shaklee.

 

Untuk pengetahuan anda, produk vitamin Shaklee ini terdiri dari beberapa set tertentu, iaitu :

 

 

Set Vitamin Shaklee kesihatan Optimum

Set Shaklee Ibu Menyusu

Set Shaklee Ibu Mengandung

Set Shaklee Ibu Berpantang

Set Vitamin Shaklee Kesuburan

Set Vitamin Shaklee Kecantikan

Set Shaklee Resdung, Asma, Alergi, Ekzema

Set Vitamin Shaklee Sistem Pertahanan Badan

Set Shaklee Kurus

Set Shaklee Suami Isteri

Vitamin Shaklee Kanak-kanak

 

Kalau nak sihat, kena pandai jaga makan. Tetapi, berapa ramai orang kita yang rajin menjaga makan minum mereka? Sebab itu produk Vitamin Shaklee sangat disyorkan. Ia membekalkan nutrisi perlu yang cukup untuk keperluan badan manusia.

 

Set Nutrisi vitamin Shaklee yang diperlukan oleh badan, produk kesihatan dari Shaklee termasuk produk-produk Vitamin Shaklee seperti di bawah :

 

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan
Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan
Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan
 
 

Vitamin Shaklee ini sangat bagus untuk kesihatan. MrJocko sendiri mengamalkan set ALFALFA COMPLEX dan juga VITA-LEA sebagai makanan tambahan. Buat sementara ini, multivitamin dan multimineral seperti VITA-LEA, salah satu dari vitamin Shaklee ini sangat bagus untuk MrJocko. Maklum la, umur semakin meningkat, perlukan makan nutrisi yang secukupnya.

 

Wife MrJocko pula mengambil set ESP (protin soya), ALFALFA COMPLEX, B-COMPLEX, VITA-LEA dan juga OSTE-MATRIX untuk makanan tambahan selepas melahirkan anak ketiga beberapa bulan lepas. Alhamdulllah, ia memang terbaik untuk ibu dan juga anak, Baby Kayla.

 

 

Bila diri sendiri dan keluarga guna sendiri produk Shaklee ini selepas tahu kelebihan produk Shaklee, kami memang yakin tambah-tambah produk Vitamin Shaklee.

 

 

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan
 
Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan
 
Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan
Shaklee Untuk Kurus

Kelebihan Produk Shaklee : VITA-LEA

Apa yang MrJocko tahu, Vitamin Shaklee jenis VITA-LEA ini mempunyai banyak kelebihan, iaitu :

1. Mempunyai kombinasi 12 vitamin dan 9 mineral yang lengkap untuk keperluan tubuh seharian.

2. Membantu meningkatkan kecerdasan minda dan sistem imuniti badan

3. Membantu memulihkan selera makan dan sistem pencernaan

4. Penting bagi proses pertumbuhan

5. Menyeimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan

6. Melengkapkan nutrien yang kurang

7. Membantu menyerap zat dalam badan

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Mungkin ada yang belum pernah cuba vitamin Shaklee ini kerana belum tahu khasiat dan kelebihannya. Ada juga yang tak pernah tahu bahawa di Shaklee ada produk kesihatan seperti vitamin yang bagus untuk kesihatan ini.

Ini antara produk Shaklee dan juga vitamin Shaklee yang MrJocko guna seharian untuk kesihatan. MrJocko guna sendiri produk vitamin Shaklee ini bagus untuk kesihatan, sebab itu, MrJocko secara peribadi berani mensyorkan produk kesihatan Shaklee ini kepada rakan-rakan dan pembaca.

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan
 

 

Teringin nak cuba produk kesihatan Shaklee yang boleh mengempiskan Perut Yang Buncit selepas ini.

Sudah hampir 2 tahun kami guna produk suplimen Shaklee dan juga vitamin Shaklee ini sebagai salah satu usaha kami untuk kekal sihat. Maklumla, kami jenis yang jarang bersukan dan selalu makan apa sahaja. Jadi, suplimen makanan dari Shaklee ini diharapkan memberikan kami sokongan nutrisi yang cukup untuk kesihatan kami sekeluarga.

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Shaklee ialah satu jenama terkenal yang mengeluarkan produk kesihatan, vitamin tambahan dan makanan suplimen yang bagus untuk pemakanan anda. Shaklee mempunyai rangkaian pengedar jualan terbesar di Malaysia.

Mempunyai pakar-pakar dalam penyelidikan nutrisi yang sentiasa memastikan produk Shaklee sentiasa selamat, sentiasa berkualiti dan sentiasa semulajadi, sebab itu vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan. Anda berminat dengan produk Vitamin Shaklee ini boleh mendapatkan khidmat nasihat dari pengedar sah Shaklee dibawah ini iaitu :

Yati Adam (Perak), WinaWellness (Pulau Pinang), ElnaOmie (Johor Baharu), BondaSihat (Sabah), IzzyAdlina (Selangor), RanauHealthyVitamins (Sabah), ShanaSharafas (Selangor), VitaminSiCilik ( Johor Baharu), IreneVitamin (Sabah), SihatVitamin (Seremban).

 

Maklumat penuh untuk produk Shaklee, anda boleh layari laman web Shaklee Malaysia

 

Contest Bonus Akhir Tahun ini dianjurkan oleh :Akma Omar dan ditaja oleh pengedar sah Shaklee serta ditaja oleh Bee Venom Malaysia, Blog Jawatan Kosong Kerja Kerajaan, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini , KongsiBersamaNora dan Exam SPA Online.

 

Facebook : www.facebook.com/GlamorousMrJocko
Twitter : @MrJocko
Instagram : @MrJocko

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.