Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

vivo Hari Ini Melancarkan Telefon Pintar V20 SE Di Malaysia

vivo hari ini melancarkan bahagian telefon pintar V20 SE dari semua siri V20 baru di Malaysia. Menyedari komitmen vivo terhadap reka bentuk yang berpusatkan pengguna, V20 SE menawarkan keupayaan selfie inovatif yang membolehkan pengguna merakam dan merakam momen-momen yang sempurna dalam hidup mereka. Dengan teknologi kamera canggih, reka bentuk yang bergaya, dan prestasi serba kuat, peranti siri V20 dengan sempurna melengkapkan gaya hidup pengguna muda, bergerak pantas, dan pandai fesyen.

“Vivo sentiasa berinovasi dengan mempertimbangkan pengguna. Berpandukan kepada pemahaman mendalam mengenai keperluan pengguna, kami mengembangkan siri V20 untuk menyediakan teknologi kamera terkemuka yang dikemas dalam peranti yang ramping, tetapi mampu dimiliki, ”kata Encik Mike Xu, Ketua Pegawai Eksekutif vivo Malaysia. “Siri V20 sangat sesuai untuk pengguna muda yang suka mengambil gambar biasa dan merakam momen berkilau kehidupan, sementara reka bentuk yang bergaya menjadikannya aksesori yang sempurna untuk gaya hidup mereka.”

Baca : Harga Telefon vivo V15 Pro di Malaysia

vivo v20 se

 


vivo Hari Ini Melancarkan Telefon Pintar V20 SE

vivo Hari Ini Melancarkan Telefon Pintar V20 SE Di Malaysia

Kamera depan 32MP V20 SE memberikan pengguna kemudahan dan mudah diakses untuk meningkatkan pengalaman selfie mereka. Peranti ini menawarkan pelbagai pelekat dan kesan khas yang menarik, serta penghasilan dan perkongsian gambar dan video pendek yang selesa, yang memenuhi keperluan pengguna untuk berhubung secara sosial melalui gambar dan video selfie yang menyeronokkan. Mod Super Malam — disokong pada kamera depan dan lensa utama dari penyediaan kamera belakang 48MP-8MP-2MP — membolehkan pengguna menangkap gambar berkualiti tinggi pada senario cahaya rendah.

vivo_V20_SE_Malaysia_Launch_01

vivo_V20_SE_Malaysia_Launch_02

vivo_V20_SE_Malaysia_Launch_03
 

vivo Melancarkan Telefon Pintar V20 SE

V20 SE menampilkan reka bentuk ultra-ramping dan ringan, dengan badan kaca 3D berukuran 7.83mm nipis, untuk melengkapkan gaya ekspresif dan bergaya pengguna muda. Skrin FHD + AMOLED 6,44 inci juga memberikan gambar yang sangat tajam, menjadikan gambar dan video menjadi nyata. Di Malaysia, V20 SE hadir dalam dua warna yang menakjubkan yang diilhami oleh kedalaman alam semesta dan anugerah alam semula jadi, yang digabungkan dengan unsur-unsur fesyen yang tinggi untuk menghasilkan penampilan yang bergaya dan bergaya: Gravity Black dan Oxygen Blue.

vivo V20 SE GravityBlack Malaysia Price

vivo V20 SE Oxygen Blue Malaysia Price

Telefon vivo V20 SE dibina untuk menjadi pendamping berterusan bagi pengguna yang bergaya dan bergerak pantas untuk menyelesaikan tugas seharian dengan telefon bimbit mereka, bertindak sebagai aksesori reka bentuk dan alat pengkomputeran yang hebat. V20 SE dikuasakan oleh pemproses Qualcomm® Snapdragon ™ 665, memberikan prestasi yang lancar untuk aplikasi, dengan Multi-Turbo dan Ultra Game Mode menjadikan V20 SE sebagai alat yang kuat untuk permainan. Bateri 4,100mAh (TYP) dengan teknologi FlashCharge 33W vivo memberikan ketahanan yang kuat dan masa pengecasan pantas, memberikan pengalaman mudah alih yang lebih selesa dan membolehkan pengguna merakam diri mereka sendiri dan meringankan kehidupan mereka dalam lebih banyak senario. Peranti ini juga dibina dengan pembantu Jovi AI yang dapat terus memenuhi keperluan pengguna untuk gaya hidup yang efisien.

Maklumat lanjut layari Vivo Malaysia News

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.