Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

vivo V21 Superday Roadshow Lowyat Plaza Kuala Lumpur

Nak cari smartphone baru? Apa kata ke vivo V21 Superday Roadshow Lowyat Plaza Kuala Lumpur. vivo baru-baru ini melancarkan telefon pintar siri V21 dengan inovasi rekaan dan ciri utama untuk meningkatkan pengalaman selfie bagi peminat ‘gambar sendiri’. Telefon pintar selfie terunggul menawarkan pelbagai ciri untuk membantu meningkatkan rakaman selfie, terutama kepada pengguna vivo yang pemalu.

Dengan model terbaru vivo ini, pengguna dapat mengambil gambar selfie dengan siri vivo V21 sebagai cara untuk terus berhubung dengan orang yang mereka sayangi. Oleh kerana kedua-dua belah pihak “berkomunikasi” dengan cara berkongsi gambar selfie walaupun momen paling biasa, ia membantu membina hubungan yang bermakna & berkekalan dengan mewujudkan kenangan visual yang jelas dalam definisi tinggi.

Baca : Telefon Pintar Harga Murah vivo Malaysia

 


vivo V21 Superday Roadshow Lowyat Plaza Kuala Lumpur

vivo V21 Superday Roadshow Lowyat Plaza KL

vivo V21 Superday Roadshow Lowyat Plaza KL 01
 

Untuk info, vivo V21 adalah telefon pintar pertama di dunia yang dilengkapi sensor kamera depan 44MP yang digabungkan dengan teknologi Optical Image Stabilizer (OIS). Digabungkan dengan Pemantapan Imej Elektronik (EIS), ia membantu cipta foto yang tetap stabil, walaupun tangan anda tidak. Duo revolusioner membuat perbezaan utama dalam memotret selfie dalam keadaan goyah seperti dalam kenderaan bergerak atau ketika anda menari sepanjang malam.

vivo memahami bahawa pengguna smartphone akan membuat kenangan pada bila-bila masa sepanjang hari, walaupun pada waktu malam atau dalam keadaan cahaya rendah. Fungsi Super Night Selfie membolehkan pendedahan pelbagai peringkat dan pelbagai bingkai gambar berkualiti tinggi, sehingga meningkatkan kecerahan & perincian malam pemandangan, serta memastikan kejelasan potret yang lebih baik.

Di samping ciri khas ini, AI Night Portrait membolehkan pengguna merakam foto malam yang lebih berkualiti kerana fungsinya menggabungkan algoritma pengurangan kebisingan berbilang bingkai dan teknologi definisi tinggi AI. Ini menghasilkan rakaman malam yang lebih jelas dengan peningkatan ketara dari segi kualiti.

Fungsi Dual Selfie Spotlight menghasilkan cahaya lembut di seluruh skrin telefon dan dilengkapi dengan lampu kilat depan terpasang untuk mencerahkan foto menghadap ke depan, membuat kesan cahaya cahaya pada wajah pengguna ketika foto tersentak. Fungsi ini telah dibuat dengan sempurna ke tepi layar paparan untuk menjadikannya lebih mudah untuk merakam foto & video malam.

Siri terbaru di bawah rangkaian telefon pintar V oleh vivo menawarkan Reka bentuk Ultra Tipis 7.29mm yang cukup langsing untuk masuk ke dalam poket jaket pengguna atau ke poket belakang seluar jeans mereka.
 

vivo V21 Superday Roadshow Lowyat Plaza KL 02

vivo V21 Superday Roadshow Lowyat Plaza KL 03

vivo V21 Superday Roadshow Lowyat Plaza KL 05
 

Singgah sendiri di mana-mana outlet sah vivo atau road show di LowYat Plaza dan cuba kemampuan menakjubkan dari siri vivo V21. Pastikan juga untuk melihat Jualan Terbuka Seri vivo V21 yang akan berlangsung pada 5 Mei 2021, jam 12:00.

Model V21 (8GB RAM + 128GB ROM) akan dijual pada harga RM1,599, sementara V21e (8GB RAM + 128GB ROM) akan dijual pada harga RM1,299. Semasa tempoh penjualan terbuka, pelanggan boleh menerima hadiah eksklusif bernilai sehingga RM360 dengan sebarang pembelian vivo V21 dan V21e.

Terbuka kepada umum, roadshow vivo V21 Series Superday akan diadakan di Plaza Low Yat & pusat i-City mall dari 5 hingga 9 Mei, 11 pagi hingga 9 malam & 10:30 pagi hingga 10 malam. Semasa roadshow, pelanggan boleh mengambil bahagian di stesen permainan roadshow Superday untuk memenangi hadiah menarik & bagi pelanggan yang ingin berdagang, mereka juga boleh bercakap dengan wakil penjualan mengenai program pertukaran peranti vivo.

Selain itu, secara eksklusif pada 5 Mei, 50 pelanggan pertama dapat membeli vivo Wireless Sport Lite terkini (harga asal: RM159) dengan harga istimewa antara RM9 hingga RM59.

Pelanggan yang membeli mana-mana telefon pintar vivo berharga RM500 ke atas juga layak untuk mengambil bahagian dalam peraduan berputar dan menang “Hati Rapat, Raya Berkat” vivo dan memenangi hadiah menarik bernilai sehingga RM 68,888. Sebarang pembelian siri V21 semasa roadshow Superday akan merangkumi jaminan lanjutan 1 tahun, perlindungan retak skrin 1 tahun serta hadiah eksklusif bernilai sehingga RM360.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai siri vivo V21 yang baru, kunjungi laman web rasmi vivo Malaysia atau lihat Facebook & Instagram vivo Malaysia.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.