Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Warna Baru Samsung Galaxy S22 Bora Purple

Perkenalkan, ‘New Purple Edition’ untuk warna baru Samsung Galaxy S22 Bora Purple. Model yang sama, dari koleksi Galaxy S22, tetapi didatangkan dengan warna segar baru kepada semua. Ia bukan sahaja untuk pilihan baru, tetapi ia satu lagi kombinasi gadget terbaik dengan padanan warna terbaik bagi peminat Android dan Samsung di Malaysia.

Setiap warna mempunyai ciri dan warisan tersendiri. Antaranya, ungu telah menjadi salah satu yang paling disukai. Ia adalah warna yang menarik, menggabungkan ketenangan biru dan keseronokan merah untuk mencipta jenis tenaga berbeza yang membangkitkan kemesraan dan keyakinan. Ia mengalu-alukan dan merangkumi kepelbagaian.

Baca : Review Telefon Samsung Galaxy S22 Plus Malaysia

Samsung Galaxy S22 Bora Purple

 


Warna Baru Samsung Galaxy S22 Bora Purple

Warna Baru Samsung Galaxy S22 Bora Purple
 

Samsung telah lama mempunyai pertalian untuk warna ungu, seperti Galaxy S8 dan Galaxy S9. Warna itu bahkan telah ditawarkan dalam keluaran terbaru seperti Galaxy Z Flip 3 dan, ya, malah Galaxy S22. Betul, Samsung pada masa ini mempunyai Violet sebagai salah satu pilihan warnanya untuk Galaxy S22, tetapi nampaknya ia menggandakan warna ungu, memberikan pengguna pilihan warna ungu yang baharu. Bagi mereka yang tertanya-tanya, Bora Purple adalah sedikit lebih gelap berbanding dengan warna Violet yang ada sekarang.

Jika anda sedang mencari sesuatu yang baharu, Bora Ungu Samsung Galaxy S22 mungkin sesuai untuk anda. Walaupun pengumuman itu, anda perlu bersabar sedikit, kerana telefon bimbit itu tidak akan tersedia sehingga 10 Ogos. Syarikat itu juga membayangkan bahawa walaupun Bora Purple akan datang ke S22 terlebih dahulu, ia juga akan tersedia pada “Galaxy baharu peranti akhir tahun ini”.
 

Warna Baru Samsung Galaxy S22 Bora Purple
 

Daripada warna terang dan suka bermain kepada gelap dan berani, banyak warna ungu telah bergema sepanjang zaman dengan cara yang berbeza, seperti yang terdapat melalui palet Samsung. Dengan Orchid Grey Samsung Galaxy S8, Lilac Purple Galaxy S9, siri Violet S22 dan Lavender Z Flip 3, ungu telah menjadi ciri khas gaya khas Galaxy. Untuk melanjutkan warisan ungu, yang seiring dengan falsafah Galaxy, Samsung memperkenalkan warna terbaharu mereka, Bora Purple.

“Bora” ialah perkataan Korea untuk ungu dan Samsung mereka bentuk Bora Ungu Galaxy S22 yang terang dan menarik perhatian untuk membangkitkan kegembiraan, mencetuskan kreativiti dan merangkul keperibadian.
 

Warna Baru Samsung Galaxy S22 Bora Purple
 

Galaxy S22 Samsung dalam Bora Ungu akan tersedia untuk pembelian mulai 10 Ogos secara dalam talian dan 23 Ogos 2022 di rangkaian Samsung Outlet Malaysia.

Untuk maklumat lanjut atau membeli Bora Purple S22 baharu, sila layari: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-s22/

Sebagai alternatif, anda juga boleh membaca ini di Samsung Newsroom Malaysia: https://news.samsung.com/my/meet-the-new-purple-edition-s22-bora-purple

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.