Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

What I bought during PC Fair

PC Fair dtg lagi, nak kata brg murah, tak jugak kot, but since byk choices serta usually byk free gift, aku pegi jugak. Kebetulan, nak belikan MP4 utk adik aku.

Aku mmg dah plan grak awal dr rumah, pasal nak pegi n balik awal. Biasa la PC Fair, sure ramai umat manusia duk punya cita2 cam aku gak nak beli brg2 IT.
Kul 10.30pg aku dah sampai kat KLCC. Nak masuk pintu utama aku dah tgk rmaia dah org duk bratur nak masuk. Aiyoo, awal nyer diorang sampai? Nak jadikan citer lak, semua jln nak masuk, organizer buat one way. Konon nak suh smua plawat “melawat” semua gerai jualan. Hasilnyer, jalan trus jammed tak ingat. AKu pg nak beli 2 – 3 barang jer, skali dah terkena racun dgn brg2 murah dan menariks. Hasilnyer,,, kopak lagi duit aku… separuh brg utk company. Separuh lagi, pasal tgk comey2, trus nak beli.
Aper yg dah aku PC Fair kan:
1. Laptop Acer – utk adik aku

2. Mp4 Player – utk adik aku gak

3. 2 Units Pendrive – pun utk adik aku

4. Headphone 2 unit – pun utk adik aku

5. Printer Epson – yg ni utk aku print gambar…

6. Free Gifts


sedar2 dah jam 3pm… trus tutup wallet, bayar parking & balik umah.

p/s : adoiii… lenguh kakiku

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.