Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Wind Chimes In A Bakery : Drama Ala Korea Di YouTube

Hari ni MrJocko diperkenalkan dengan satu drama pendek bertajuk Wind Chime in a Bakery yang diilhamkan oleh Jang Jae Hyeok, seorang pengarah drama terkenal dari Korea. Drama pendek Wind Chimes in a Bakery ini mempunyai 8 episod dan akan disiarkan di Samsung YouTube setiap Sabtu bermula 20 Julai  2013 yang lepas.
Filem lakonan pelakon Malaysia ini dibintangi oleh Ahmad Nabil sebagai Adam dan Koe Yeet sebagai Sue. Kisah percintaan Adam yang mempunyai cita-cita besar untuk mempunyai kedai bakeri sendiri menyinar apabila bertemu dengan Sue. Tetapi, kegembiraan percintaan mereka tak lama setelah malang menimpa. 

Nak tahu lebih lanjut pasal drama Wind Chimes in a Bakery ni boleh la tunggu di Samsung YouTube setiap Sabtu yer. Anda pasti tersentuh dengan jalan cerita ini,,, sob,,, sob,,,
Nantikan juga kemunculan Awal Ashaari dan Liyana Jasmay sebagai pelakon undangan khas di dalam drama ini. Episod 1 dan Episod 2 sudah di siarkan. Sila ke Samsung YouTube Samsung untuk menyelami kisah percintaan Adam dan Sue dalam Wind Chimes in a Bakery.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.