Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Wireless Speaker 360 Degree UE Boom Dari Ultimate Ears

Peminat wireless speaker sudah pasti akan tertunggu-tunggu untuk mendapatkan speaker tanpa wayar terbaru dari jenama Ultimate Ears yang diberi nama UE Boom 360 Degree. Produk wireless speaker UE Boom Ultimate Ears ini masih lagi baru tetapi semakin menjadi pilihan peminat gadget dan peminat audio.

Produk wireless speaker seperti ini sudah pasti akan menjadi salah satu gadget pilihan MrJocko kalau travel ke luar negara kerana ia kecil, portable dan mudah untuk di charge hanya menggunakan USB sahaja. Dengan kualiti bunyi seperti yang ada di UE Boom ini, MrJocko pasti tidak akan lagi sunyi untuk menikmati bunyi-bunyi terbaik dari laptop, tablet atau smartphone MrJocko.

UE BOOM Ultimate Ears speaker tanpa wayar ini sebenarnya memberikan anda kebebasan untuk terus meneroka dan tidak perlu bimbang jarak peranti dengan speaker ini. Dengan kedudukan maksima 50-kaki jarak Bluetooth, kuasa 15 jam bateri boleh dicas semula dan mikro USB pengecasan yang cepat. 

Ultimate Ears UE Boom speaker tanpa wayar terbaik

 

ultimate_ears_ue_boom_wireless_speaker_01 ultimate_ears_ue_boom_wireless_speaker_02 ultimate_ears_ue_boom_wireless_speaker_03 ultimate_ears_ue_boom_wireless_speaker_04 ultimate_ears_ue_boom_wireless_speaker_05

 

Antara ciri-ciri utama yang ada pada Ultimate Ears UE Boom speaker tanpa wayar ini ialah : 

15 Jam Bateri
Muzik sepanjang hari atau malam. UE BOOM mempunyai kuasa bateri boleh dicas semula dan boleh bertahan sehingga 15 jam yang memberikan anda muzik tanpa henti dari pagi hingga senja. Tekan sahaja butang + dan – untuk mendengar berapa banyak kuasa yang tinggal.

Hayat bateri sebenar mungkin berbeza-beza dengan penggunaan namun bateri UE Boom ini boleh dicas semula dengan bilangan yang kitaran caj.

Jarak 50 Kaki Tanpa Wayar
Bermain dan mengawal muzik dari sehingga 50 kaki dari peranti utama. Menyambung ke peranti 2 Bluetooth yang aktif pada masa yang sama supaya anda dan rakan anda boleh bergilir-gilir berkongsi muzik atau bermain DJ. Dengan UE Boom ini, anda boleh berhubungan dengan Bluetooth atau dengan fungsi NFC.

Speakerphone
Gunakan UE BOOM untuk mengambil panggilan telefom masuk anda. Mudahkan?

 

ultimate_ears_ue_boom_wireless_speaker_06 ultimate_ears_ue_boom_wireless_speaker_07

 

 

Sekarang, MrJocko tidak perlu lagi mengharapkan kualiti bunyi yang best dari speaker yang mahal atau besar. Untuk kualiti mendengar muzik, menonton video atau menjawab panggilan telefon masuk, UE Boom sudah memenuhi kualiti yang terbaik. 

Bunyi aksi dan muzik bass yang terhasil dari UE Boom ini memang memuaskan hati. Berbaloi untuk dimilikki dan ia menjimatkan ruang storan dan senang di bawa ke mana-mana. Tidak perlu lagi risau dengan wayar yang berserabut, dengan UE Boom anda boleh guna di mana sahaja dan bila-bila masa sahaja. 

Pengalaman menonton filem di Laptop dan iPad menjadi semakin menarik dengan kombinasi bunyi dari wireless speaker Ultimate Ears UE Boom.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.