Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

WOW! Mahalnya…

nuffnang_bid = “7daffbbf82619fe523c23a8655fd2ee8”;

WOW!!!

Apa yang WOW? aku pun tak tau? WOW pasal harga benda ni murah kah???
Ni citer last Sunday, masa aku gi shopping barang2 dapur. Dan produk di bawah ni memang tiap kali pegi, memang kena beli. Mesti, pasal my kids memang minum susu ni.
Last Saturday, aku tgk dah harga produk Dutch Lady ni serendah RM16.00++ dgn kapasiti pakej yg sama kat satu lagi Hypermarket. Of coz la tu harga Promosi. Dan area depan umah aku lak, kedai Supermarket yg baru nak terkenal pun jual RM20.00++ tak ingat. Skali pegi tengok benda ni kat Pasaraya T***O, harga RM22.80. WOW!!!
Memang WOW!!! Wow mahal nya,,,
2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.