Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Wow MrJocko.com Cecah UV 7,498

Sudah hampir 6 bulan sejak MrJocko kembali aktif menulis entry panas, hotz, terkini, citer sendiri, makan-makan dan tempat percutian MrJocko dan family. Alhamdulillah, banyak peningkatan yang dapat aku rasa. Dari cuma 50 pembaca sekarang sudah ada beribu-ribu pembaca.
Apa lagi MrJocko nak cakap bila UV sudah cecah 7,498. Banyak tu kan??? Tapi bukan sehari, ini untuk seminggu. Apa pun aku happy. At least apa yang aku tulis, cerita dan sharing ada orang nak tengok dan baca.
Tak kira lah samada korang nak follow atau just nak jadi pembaca biasa, aku ucap ribuan terima kasih.
4 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.